Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
I ja kontam, sigurno će proći, njihova je a dobra je baš.

Meni su baš slične njena i Egretova, baš slična atmosfera, s tim da možda onda bude imala ubjedljiviji nastup

Bilo bi lepo da objave koliko je pesama pristiglo na konkurs, ako su zadovoljni brojem prijava ne vidim razlog da ćute...

Pa verovatno će reći kad se završi konkurs. Možda danas stigne desetine prijava.

Sledeće nedelje ili u narednom periodu, uz objavu spiska učesnika...

Julija (učesnica PZE '22 sa pesmom "Brzina") bila danas na RTS-u i rekla da je poslala jednu prelepu pesmu na konkurs za PZE, tako da ako prođe, ponovo je gledamo na takmičenju. :)

Bio i Boris Subotić, otpevao uživo "Nesreću" sa Dore i poručio novim kandidatima za PZE da budu svoji i da uživaju u svakom trenutku, kao što je on, jer njemu je omiljeni deo kada ide na silne probe u Košutnjak.

Onda navijamo za Baloša. Ali, samo ako bude na nivou pesme i nastupa sa PZE 23. Lokalpatriotizam mi nije jača strana, ali volela bih da neko osvetla obraz novosadskih muzičara.
Ali, ona mi je koleginica

Možda grešim, ali mislim da Baloš ne bi doneo ništa bolji rezultat od Luke... i da nam zato treba neko drugi
(da se ogradim, gotivna mi je njegova muzika i ova poslednja nova pesma je prelepa, ali mislim da se ne bi proslavio na esc već potonuo u moru drugih pesama)

Možda grešim, ali mislim da Baloš ne bi doneo ništa bolji rezultat od Luke... i da nam zato treba neko drugi
(da se ogradim, gotivna mi je njegova muzika i ova poslednja nova pesma je prelepa, ali mislim da se ne bi proslavio na esc već potonuo u moru drugih pesama)
Ja i dalje mislim da bi prošao bolje od Luke, to je li nikad znati nećemo, ali moj osjećaj a mislim da ga i još par ljudi na forumu ima.

E sad, naravno, čekam novu pjesmu jer ne mogu reći da navijam za njega jer mi je na prošlom izboru bio prvi kandidat za ESC, ako bude najjači, onda nema šta.

Ovako nekako više vjerujem u Breskvu i Marka jer imaju više pjesama i sumnjam da će mnogo omašiti.

A sačekajmo i Stojana... 😂

Ja i dalje mislim da bi prošao bolje od Luke, to je li nikad znati nećemo, ali moj osjećaj a mislim da ga i još par ljudi na forumu ima.

E sad, naravno, čekam novu pjesmu jer ne mogu reći da navijam za njega jer mi je na prošlom izboru bio prvi kandidat za ESC, ako bude najjači, onda nema šta.

Ovako nekako više vjerujem u Breskvu i Marka jer imaju više pjesama i sumnjam da će mnogo omašiti.

A sačekajmo i Stojana... 😂
Ma čekamo i Majin megahit 🤣

Status
Not open for further replies.
Back