Nije ni cudo sto ne mogu da je prepoznam jbtBreskva da se odluči hoće li biti urban girl, Merlin Monro ili Kosovka devojka
E pa zato će u jednom trenutku samo nestati, čim prvu lošu pjesmu izbaciNije ni cudo sto ne mogu da je prepoznam jbt
Ja i dalje mislim da bi prošao bolje od Luke, to je li nikad znati nećemo, ali moj osjećaj a mislim da ga i još par ljudi na forumu ima.Možda grešim, ali mislim da Baloš ne bi doneo ništa bolji rezultat od Luke... i da nam zato treba neko drugi
(da se ogradim, gotivna mi je njegova muzika i ova poslednja nova pesma je prelepa, ali mislim da se ne bi proslavio na esc već potonuo u moru drugih pesama)
Ma čekamo i Majin megahitJa i dalje mislim da bi prošao bolje od Luke, to je li nikad znati nećemo, ali moj osjećaj a mislim da ga i još par ljudi na forumu ima.
E sad, naravno, čekam novu pjesmu jer ne mogu reći da navijam za njega jer mi je na prošlom izboru bio prvi kandidat za ESC, ako bude najjači, onda nema šta.
Ovako nekako više vjerujem u Breskvu i Marka jer imaju više pjesama i sumnjam da će mnogo omašiti.
A sačekajmo i Stojana...![]()