Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Pa valjda ta velika sala nije još završena? :unsure: SC je sada u vlasništvu Miškovića???

Tako je, velika sala nije još renovirana, biće do sredine sledeće godine i imaće kapacitet od 4000 sedišta, tj. za oko 10% više nego do sada. PZE može tamo od 2025. :D

Meni ta sala nikad nije bila interesantna za nf, plus što nije mogla da se koristi pirotehnika zbog (valjda) niskog plafona.

Ovo može da obećava

Već u novembru spisak za PZE izgleda perspektivnije nego prošlogodišnji, a ni prošle godine nije uopšte bio loš
Može li mi neko napisati koji su do sada izvesni učesnici predali svoje pesme? Hvala

Može li mi neko napisati koji su do sada izvesni učesnici predali svoje pesme? Hvala
1. Mc Stojan
2. Marko Mandić
3. Breskvica (Anđela Ignjatović)
4. Maja Nikolić
5. Zorja (Zorica Pajić)
6. Filip Baloš
7. Sestre Gobović
8. Mira
9. Izvođač "X"
10. Nadia (Nađa Terzić)
11. Fillari
12. Hristina
Za sada potvrđeni učesnici, neki delimično.
T. Todevska, Ema Radujko, Buč Kesidi, Iva Lorens, Bojana Stamenov, Teya Dora (?) - tračevi, špekulacije.
Dodajte ako sam nekoga zaboravio.

@libertà Nedostaje ti Julija na spisku... Samo skidaj te citate, da bude preglednije.

"Mirna i Nera su zajedno snimile duet, koji ima tematiku koja govori o odnosu dve sestre. Znam da sada i snimaju spot i da se trenutno nalaze u Dubaiju, gde i živi njena sestra bliznakinja. Za ovu pesmu kontaktirale su aktuelne autore, Slavka Milovanovića, Keija i Mikosa Mikelija koji u poslednje vreme rade sa mnogim zvezdama."​

Izvor: Blic

Status
Not open for further replies.
Back