Ma neće spisak uskoro. To ona fantazira. Znate da nije normalna...Ne žele je zato što godinama pljuje Oliveru i ceo Rts. Ipak moram priznati da mi je žao što je nećemo gledati. Ako ništa smešna je i zanimljiva. Popila je zbog jezičine i tužbu od Goce Tržan. Samu sebe ukopava kao i Karli Bitch koja svakodnevno novim pljuvačinama po svim mogućim "krivcima" što za dva albuma nije uspela da ubode hit. Karleuša stvarno opasno gubi kompas.Ako Ludara ne laze mozda dobijemo i spisak uskoro.
Koju karijeru? Bacaka se po sceni i smeje histerično dok peva balade. Nijedan pokret nije usaglašen sa tonom. Oči izbeči kao da je pobegla iz LazeMaja je zvezda za 2/3 učesnika tamo.
View attachment 12905
To što je nadluda ne znači da nije imala karijeru!
A ja čitam to što je nadudla...Maja je zvezda za 2/3 učesnika tamo.
View attachment 12905
To što je nadluda ne znači da nije imala karijeru!
Ja bih voleo da postoji emisija u kojoj psihijatri i ostala stručna lica daju dijagnoze našim poznatim ličnostima, ali ne ona sprdnja kao na Blic tv sa Slavicom Đukić Dejanović, nego npr. Dunja Ilić, pa redom šifra ta, ta, ta i ta...A ja čitam to što je nadudla...![]()
Pa to ti kažem. Koliko su lenji i tromi ovi na RTS-u, dok to uopšte dođe na "preslušavanje" kao i u svakoj državnoj firmi, načekaćemo se...Pre će biti da je ona to napamet laprdala da bi napravila neki pritisak na RTS