Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Ako Ludara ne laze mozda dobijemo i spisak uskoro.
Ma neće spisak uskoro. To ona fantazira. Znate da nije normalna...Ne žele je zato što godinama pljuje Oliveru i ceo Rts. Ipak moram priznati da mi je žao što je nećemo gledati. Ako ništa smešna je i zanimljiva. Popila je zbog jezičine i tužbu od Goce Tržan. Samu sebe ukopava kao i Karli Bitch koja svakodnevno novim pljuvačinama po svim mogućim "krivcima" što za dva albuma nije uspela da ubode hit. Karleuša stvarno opasno gubi kompas.

Last edited by a moderator:
Ona se jadna nadala da će je ipak primiti? Nakon svih bljuvotina koje je izasrala. :ROFLMAO: Želeo sam da prođe samo jer mi je zapravo postalo zanimljivo do koje mere može da ide. :D

Maja je zvezda za 2/3 učesnika tamo.

1701812375487.gif

To što je nadluda ne znači da nije imala karijeru!

A ja čitam to što je nadudla... 🤣
Ja bih voleo da postoji emisija u kojoj psihijatri i ostala stručna lica daju dijagnoze našim poznatim ličnostima, ali ne ona sprdnja kao na Blic tv sa Slavicom Đukić Dejanović, nego npr. Dunja Ilić, pa redom šifra ta, ta, ta i ta...

Ja se pitam ko danas u Srbiji nema dijagnozu, kao i što se pitam postoje li trezni ljudi.

Pre će biti da je ona to napamet laprdala da bi napravila neki pritisak na RTS

Pre će biti da je ona to napamet laprdala da bi napravila neki pritisak na RTS
Pa to ti kažem. Koliko su lenji i tromi ovi na RTS-u, dok to uopšte dođe na "preslušavanje" kao i u svakoj državnoj firmi, načekaćemo se...

Ne mogu biti optimista, uzimajući u obzir konkurenciju prethodnih godina. Nadam se poboljšanju kvaliteta i konkurentnosti samih pesama, bez obzira na izvođače.

Status
Not open for further replies.
Back