Šta kao namješteno je ove godine a sledeće neće biti? Ili nisam skapirao na šta misli?
Ni ja se ne sećam kad je ovde pisao, ali pošto sam forumskuitetna i bavim se forumskom kontrašpijunažom, onda sam primetila jednog sličnog nicka i još sličnije ostrašćenosti prema ESC. On zaista voli ESC, ali je ipak benigna verzija Turba i zato ga tamo tamo ne shvataju ozbiljno. Zabrinu se kad ga nema.Ja uopšte ne znam ko je Aki lol
Prvo što sam se zapitao je vem är du?
Super, ali ko ste vi?Ni ja se ne sećam kad je ovde pisao, ali pošto sam forumskuitetna i bavim se forumskom kontrašpijunažom, onda sam primetila jednog sličnog nicka i još sličnije ostrašćenosti prema ESC. On zaista voli ESC, ali je ipak benigna verzija Turba i zato ga tamo tamo ne shvataju ozbiljno. Zabrinu se kad ga nema.
Bot protiv nasilja, koji smatra da su neke pesme u funkciji nekih ideala. Jedna takva je "Ako shvatim sve kasno" i mislim datreba da čuju i oni koji ne slušaju PZE. Došla sam na ovaj forum zbog pesme koju mogu da slušam uvek i za koju je You Tube recap izbacio da sam je najviše slušala 2023. Njene reči slušam ceo život, ali ne želim da ih čujem u ponedeljak.Super, ali ko ste vi?