Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Potvrdila da se prijavila za PZE i da ona peva. Eto sad se može pogledati i snimak iz emisije i proceniti kako uživo peva. :)

Gde je potvrdila?
ili pričamo o onome što smo znali već sa tvitera i jutarnjeg programa kad je pokušala da eskivira odgovor

Prelep nastup. Mogu ljudi da kažu da ona nije najbolja pevačica, ali je obrazovana po tom pitanju i zna da iskoristi emociju koju ima u glasu, kao i da napravi sebi pesmu koju odlično može da izvede uživo.

Znali smo da se verovatno stvarno prijavila, ali prelepo je čuti to od nje 😍

Takođe mi deluje kao divna osoba. Sećam se da sam gledao intervju u kom je pričala da ona svoju emociju uglavnom reflektuje kroz muziku, a ne tekst, ali kad je pisala tekst to je samo izlazilo iz nje i da je to verovatno uticao jedan težak životni period kroz koji je prolazila.

Gde je potvrdila?
ili pričamo o onome što smo znali već sa tvitera i jutarnjeg programa kad je pokušala da eskivira odgovor
U emisiji "Jedan dobar dan" kod Kris Radenković koja još reče i : Videćemo da li ćeš proći konkurs i pojaviti se na takmičenju krajem februara.

Ma taaaako jee!

veselje-zurka.gif

Ovo je njen trenutak da ode na ESC. Videćemo šta je spremila.

Izgleda da Tam ipak nije pričala napamet za ovu godinu? :unsure:

Pa kakve veze ima, valjda se svako bori i za sebe tako što će ponuditi publici najbolje što ima trenutno. Skoro uvek se prijave i poznatiji (aktuelniji), i ako bi se čekalo da nemaš konkurenciju, onda džabe, nisi za Evroviziju ako nemaš takmičarski duh. A pored njega, svakako treba imati i malo sreće. Zamisli da je Željko odustao zato što se Loreen prijavila itd.

Željko je već uveliko izabran bio pa nije imalo smisla baš odustajati zbog nje.

Kapiram na šta misliš naravno, ali ako neko baš želi da ide i misli da ima šanse a nije neko prezvučno ime, naravno da će da ga poljulja činjenica da dolaze dva jako aktuelna imena koja imaju bazu fanova.

(Nemojte samo onaj fazon opet ALI KONSTRAKTA JE DOBILA SARU JO...)

Ne znam baš da će Teya pobediti na osnovu aktuelne popularnosti, ako bude imala slabu pesmu. Ja se zaista nadam da može da ponudi nešto drugačije i dinamičnije od Džanum.

Poslušajte šta je Teya Dora pisala za druge pevače i pesme koje je sama sebi pisala. Ne razumem zbog čega se ceo njen kompozitorski talenat svodi na Džanum, kao da ništa drugo nije izbacila/napisala u karijeri.

Poslušajte šta je Teya Dora pisala za druge pevače i pesme koje je sama sebi pisala. Ne razumem zbog čega se ceo njen kompozitorski talenat svodi na Džanum, kao da ništa drugo nije izbacila/napisala u karijeri.
"Oluja" i "Pusti me" su mi kudikamo bolje pesme od nje

Status
Not open for further replies.
Back