Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Pa kod žirija može da bude neki random pobednik, ali verujem da Teya (pod uslovom da opravda očekivanja) neće biti ispod 8 poena. Dok sa druge strane očekujem da Breskvica prođe slabo kod žirija, čisto da osiguraju da ni sa eventualnih 12 od televotinga ne može do pobede.

Pa jesu mlaki, ali nije kao da žiri to nešto posebno gleda. Pa i Black za šaputanje dobio 10 poena.
Tačno, mada očigledno studijsko RTS ozvučenje više odgovara takvim vokalima. Luka se praktično jedva čuo na ESC, a ne verujem da je išta lošije pevao nego u BG.

Pa dobra pesme, ali videcemo uzivo. Ja imam osecaj da mi necemo pobediti dok nam se desi vokal Serifovic kalibra.

Ni ja uopšte ne razmišljam o pobjedi, ali o top 10 da (kad čujem pjesme). Ove godine sam otprilike odmah bio svjestan da nemamo pjesmu za top 10, što je ok naravno, ali već sledeće se nadam da ćemo imati.

Nadam se samo da se Baloš neće smoriti i odustati od ESC-a 😔

Ma neće odustati ako se prijavio.A i ne može svako otići na ESC.Mnogi su imalo želju za ESC učestvovali po nekoliko puta i na kraju odustali.

Dug je period do marta, mogu svakakva iznenadjenja da se dese, prijatna i neprijatna.

Verujem u moć Srbadije da ne glasa za ime nego pesmu kao što je do sad (uz izuzetak botovanja Nataše i Une)

Ako je Aca Šmrkas mogao da ima 4 puta manje glasova od konstraljice univerzuma sve može

Status
Not open for further replies.
Back