Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
MC Stojan zbog zdravstvenih razloga promjera nastupe u Australiji baš oko datuma održavanja PZE24 dali se uopšte prijavio🤔
Screenshot_2023-12-18-15-01-20-063_com.instagram.android.webp

MC Stojan zbog zdravstvenih razloga promjera nastupe u Australiji baš oko datuma održavanja PZE24 dali se uopšte prijavio🤔
View attachment 13626
Plašim se da nije. Pripreme za PZE traju dugo, u pitanju je par nedelja. Ukoliko planira koreografiju uz neku brzalicu na kojima je napravio karijeru, svakako da ne može da sleti prvog marta sa aerodroma, pa pravo na Košutnjak u Rts-ov studio.

Pa možda da, odradi par proba 13, odleti, vrati se 25. i ima još koju probu za drugo pf 😄 Nagađanja samo, nadam se da uskoro znamo sve.

@Ivan u tebe gledamo 😄😄

Do Australije treba 25 sati leta sa čekanjima i presedanjima. Preblizu su datumi PZE pf-a i njegovog koncerta tamo, i ja sad sumnjam da se prijavio.

Milica je grešku napravila što se nije prijavila na PZE 2023, poslije onog albuma 2022. Evrovizija bi bila pun pogodak. Btw Saša Popović je njoj predlagao da se prijavi na Beosong ili šta već sa Paklenim planom 2013.

Milica je odavno trebala na ESC, ne znam šta čeka. Što se mene tiče i bolje što je nema ove godine, konkurencija je već dovoljno jaka, ne bi valjalo kad bi ispucali previše jačih izvođača u jednoj godini, jer mnogi se ne bi prijavili 2 puta.

Treba da se ugledaju na pojedine takmičare koji se prijavljuju skoro svake godine- nikad se ne zna kada ćeš imati najveći momentum. Ponekad treba vremena da se kockice slože, napravi dobra pesma, nađe dobar tim...

Nema šanse da pobedi jedino onaj koji se nije prijavio.

Mislim da nećemo dočekati to da se Milica Pavlović prijavi. Ne ostavlja mi utisak osobe koja bi se takmičila na PZE, a i mislim i da bi se već odavno prijavila da je imala takve ambicije. Džehverovićku možda i dočekamo nekad.

Mislim da nećemo dočekati to da se Milica Pavlović prijavi. Ne ostavlja mi utisak osobe koja bi se takmičila na PZE, a i mislim i da bi se već odavno prijavila da je imala takve ambicije. Džehverovićku možda i dočekamo nekad.
Ma to će biti kao i sa Karleušom koja i dalje priča kako bi ona pobedila na Evroviziji, samo što eto nikako da ode tamo, ali zna da bi bila prva ! 🤢

Milica je odavno trebala na ESC, ne znam šta čeka. Što se mene tiče i bolje što je nema ove godine, konkurencija je već dovoljno jaka, ne bi valjalo kad bi ispucali previše jačih izvođača u jednoj godini, jer mnogi se ne bi prijavili 2 puta.
Izašli učesnici i objavljene pesme, pa se zna da je konkrencija jaka.
Zna li još neko nešto?
Aman

Status
Not open for further replies.
Back