Proce sestre selekciju sigurno jer slabo dueta i loših bude prošlih godina na PZE, proce da upotpune program.Neke druge sestre, nekog drugog vremena i druge države... Na nacionalnom izboru
Proce sestre selekciju sigurno jer slabo dueta i loših bude prošlih godina na PZE, proce da upotpune program.Neke druge sestre, nekog drugog vremena i druge države... Na nacionalnom izboru
Plašim se da nije. Pripreme za PZE traju dugo, u pitanju je par nedelja. Ukoliko planira koreografiju uz neku brzalicu na kojima je napravio karijeru, svakako da ne može da sleti prvog marta sa aerodroma, pa pravo na Košutnjak u Rts-ov studio.MC Stojan zbog zdravstvenih razloga promjera nastupe u Australiji baš oko datuma održavanja PZE24 dali se uopšte prijavio
View attachment 13626
Ko zna kad spisak izadje pomjerice opet datume turneje jer je i sad pomjerio.Možda mu javili da je prošao selekciju (ako se prijavio)
Ma to će biti kao i sa Karleušom koja i dalje priča kako bi ona pobedila na Evroviziji, samo što eto nikako da ode tamo, ali zna da bi bila prva !Mislim da nećemo dočekati to da se Milica Pavlović prijavi. Ne ostavlja mi utisak osobe koja bi se takmičila na PZE, a i mislim i da bi se već odavno prijavila da je imala takve ambicije. Džehverovićku možda i dočekamo nekad.
Izašli učesnici i objavljene pesme, pa se zna da je konkrencija jaka.Milica je odavno trebala na ESC, ne znam šta čeka. Što se mene tiče i bolje što je nema ove godine, konkurencija je već dovoljno jaka, ne bi valjalo kad bi ispucali previše jačih izvođača u jednoj godini, jer mnogi se ne bi prijavili 2 puta.