Ksenia Knežević će se prijaviti, vjerovatno i Princ. To je to za sada.već par godina u ovo vreme neko već najavi prijavu za sledeću godinu, sada ništa, mrtvo more.
Šalimo se doktoreOno što vidimo je refleksija nas samih![]()
To sam i ja govorila, međutim rekoše ovde ljudi 'kakvo crno takmičenje'Nešto razmišljam kako bi RTS trebao da organizuje neko muzičko takmičenje poput Voicea da ohrabri mlade i talentovane pop, rok i alt izvođače da se prijave, neka zvezdica bi morala da se rodi i da dobije kroz to samopouzdanje, kontakte, pa i pesme. Od ovih sada aktuelnih ne bih volela nikoga.
Pa po meni mora takmičenje. A Voice bi bio idealan jer postoji neki standard i kvalitet ispod koga ne sme da se ide. Sto u ostalim takmicenjima domacim nemamo. Sve se vrti oko biznisa, šunda, drame i estrade. Da li je devojka mršava ovakva ili onakva, da li je bezobrazno odbrusila Karleuši da li su se Đorđe David ili Ceca otimali oko nje...To sam i ja govorila, međutim rekoše ovde ljudi 'kakvo crno takmičenje'
A ustvari jako veliki broj esc zvezda je upravo i poteklo iz formata The Voice. Ali nećemo mi dobiti svoju verziju ja mislim...
Apsolutno se slažem. ZG su odavno prevaziđene. Srbi ih ne gledaju jedno 10 godina najmanje. Tamo se traže folker, a i ljudi se prijavljuju da dignu sebi cenu tezgi.Pa po meni mora takmičenje. A Voice bi bio idealan jer postoji neki standard i kvalitet ispod koga ne sme da se ide. Sto u ostalim takmicenjima domacim nemamo.
Tako je. Treba čisto muzičko takmičenje sa nivoom koga moraju ispuniti i takmičari a i žiri. Sve što skreće temu sa same muzike i glasa da se seče i ne prikazuje. Pre Voicea održava se audicija, svi na blind audicijama su dobri pevači i ocenjuje je samo samo glas i interpretacija 0 prostora za blam i estradne manipulacije i marifetlukeApsolutno se slažem. ZG su odavno prevaziđene. Srbi ih ne gledaju jedno 10 godina najmanje. Tamo se traže folker, a i ljudi se prijavljuju da dignu sebi cenu tezgi.
Nama treba neka nova mlada nada sa malo fleksibilnijim muzičkim opusom. Dakle nekoga za koga i internacionalna publika može da kaže da je odličan i da ga zavoli.
IDJ show je kao malo moderniji od ZG, ali opet mi fali kao što kažeš taj standard i kvalitet. Ne može da se baš dolazi sa svakakvim pesmama, Tresi Tresi i slične neozbiljne stvari.
ehhhJa sam za dobru pesmu,
Dzordzi jeste interesantan, i ima sirinu, prvi bend mu je bio grunge doom metal. Kod njega mi smeta sto ponekad ima wtf izjave kao kad se trudio biti pametan u nekom podkastu pricajuci o zenama kako su bozanstva koja imaju nekakve energetske ulogeMeni je npr. Džordži najinteresantnija muška pojava na našoj sceni, glasom i harizmom. A potekao je iz takmičenja.
Pre toga, a bgm i sada je prava pustoš među muškim izvođačima koliko su loši, ili nemaju pravu platformu i način da se dokažu.
Uglavnom, mislim da bi nam taaako dobro leglo takvo nekakvo takmičenje. I došlo bi do prave publike, ne bi gledali samo gibaničari
E to jeste iskreno. Bolje bi mu bilo da pripazi šta šuketa u intervjuima jer javne ličnosti izrazito zavise od dopadanja publici.Dzordzi jeste interesantan, i ima sirinu, prvi bend mu je bio grunge doom metal. Kod njega mi smeta sto ponekad ima wtf izjave kao kad se trudio biti pametan u nekom podkastu pricajuci o zenama kako su bozanstva koja imaju nekakve energetske uloge
Sve se slažem, ima potencijal, ali nije još to to treba da radi u svakom smislu na sebiE to jeste iskreno. Bolje bi mu bilo da pripazi šta šuketa u intervjuima jer javne ličnosti izrazito zavise od dopadanja publici.
Međutim, ja sam iskreno govorila o njegovom potencijalu kao izvođaču na sceni...
A plus me i nervira to neko preterano forsiranje bad boy imidža lol. Deluje prenapadno