Pesma Evrovizije 2025 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Veoma je zabrinjavajuce da se kod nas u poslednje vreme nije pojavio hit…Desingerica nam je najveca zvezda. Stvarno je velika kriza u stvaralastvu. Ne znam dal cemo moci da se nadamo pesmama na takmicenju kao sto su nekada bili “Beli Jablane”, “Lazarica” i tako dalje…stvarno je nasa muzicka scena prsla. Pa kas Zeljko Joksimovic nije uspeo sa ovim duetom i novim pesmama da uradi nesto.

Slažem se da nije dobra situacija. Činjenica da reperi čine sami vrh trendinga je najbolji pokazatelj.

Nevena i upbeat joooj 😂
nevenabozovic-nevena.gif

Ma dosta se ona gurala na Esc, ne znam što je dovodimo u kontekst da ide ponovo kad je totalno abitna ličnost na sceni. Živi zahvaljujući Rtsu koji je pozove na Pze kao bivšu predstavnicu.

Može Nevena sa nešto kao što je Jasno mi je 😁 Mada ja više volim Nevenu u baladama ili onim njenim starijim pesmama

Što se Teje tiče ovako neka pop pjesmica mi je ok, mislim da bi bila simpatična strancima

Tea ne bi mogla biti nas izbor, zato sto u svojoj karijeri nema originalnu pesmu, sve su preradjevine od Turaka, Bugara, Albanaca i tako dalje

Nisam za Teu nikako.

Ovaj lik je lepo sumirao šta mu smeta kod Tee i sličnih, mogu da kažemd a se poprilično slažem.

Neka i zavija i nek je i najbolje riba na svetu, jednostavno joj ništa ne verujem dok izvodi, stičem utisak da ne prodaje to što peva, ali ono, to naravno u Srbiji nikad nije bio problem za popularnost :)

Ja lično nisam neki veliki fan Tejine muzike generalno, ali objektivno smatram da ima osjećaj za pokret i da generalno ima tu energiju i harizmu koja je falila npr. Zejni koja je imala konkurentnu pjesmu, ali je uživo podbacila. Mislim da je dovoljno kliše za Evroviziju da se svidi i žiriju i publici, a da opet privuče pažnju ljudi i da ljudi o tome pričaju.

Lako je napraviti karijeru na vec postojecim hitovima iz Albanije, Bugarske, Grcke i Turske. Nek stvori nesto drugacije, sto se do sada nije culo.

E pa nažalost Evrovizija je pokazala da se alt i ekscentričnija i unikatna muzika tu i ne cijeni baš toliko. Norveška rok-folk pjesma zadnje mjesto i Francuz koji pjeva pjesmu fazon "Ljubavi moja neprežaljena" četvrti. Ok.

Bambie Thug je eto primjer gdje se unikatnost nagradila, ali i ona je imala u svom nastupu dosta elemenata koji su bili familiar ljudima koji gledaju i imala je dosta elemenata iz pop kulture pa je to lijepo uklopila sa unikatnom pjesmom, ali generalno na Evroviziji uvijek moraš biti barem malo kliše da bi uspio...

Last edited:
Uopšte nije do toga. Jedne godine nešto prođe, nešto ne. Nemojte da se pravimo kao da je konkurencija ista svake godine.

Sa Teom mi je problem što joj jednostavno ne verujem dok je na sceni i peva i igra. Ne osećam da ona sama veruje to što peva i igra, i kad je tako, jednostavno mi je utisak mlak.

Da se nadovežem na post iznad, vidiš da nije samo do pesme. Potreban je i izvođač koji će je izneti kako valja. Ja Francuza ne mogu da smislim, dernjava u mikrofon mi ne prija nimalo, ali razumem visoki plasman jer sam mu svake sekunde nastupa verovao to što peva, koliko god se meni to lično ne dopada.

Volim po neku Teinu pesmu, ali smatram da je ona daleko od nekoga ko je spreman za ESC.

Moj utisak doduše... Ne mora da znači da je tako.

Status
Not open for further replies.
Back