Pokahontas
Ekspert
Mogli bi neki tehno slati realno
Bilo bi zanimljivo live izvodjenje bez autotunaZevin je teška krindžara.
To onaj što je uzeo pesmu nekog izvođača i okačio na svoj yt kanal govorivši da nije prošla na Beoviziju 2019.Ovaj je rekao da je prijavio pesmu "Kazanova" na konkurs
Meni se ne dopada taj lik ako mislimo na istog. Priča ijekavicu i na potkastu "Pevaj Zorja" skrnavi svačiji lik i delo a miljenike uzdiže. Volim i ja Milicu ali nije u svemu najbolja. Previše subjektivno komentarisanje svega, e sada možda je drugačiji na ovom kanalu.Taj Rudi uglavnom sve dobro kaže, retko sam čuo nešto sa čim se ne bih složio. A i u par navrata je nahvalio MicyP pa mu je to dodatan plusić kod mene![]()
Meni se ne dopada taj lik ako mislimo na istog. Priča ijekavicu i na potkastu "Pevaj Zorja" skrnavi svačiji lik i delo a miljenike uzdiže. Volim i ja Milicu ali nije u svemu najbolja. Previše subjektivno komentarisanje svega, e sada možda je drugačiji na ovom kanalu.
Kaako sam ja čuo na kanalu "Pevaj Zorja" da. Možda loše čujem xdOvaj lik priča ijekavicu??? Onda sam ja lud.

Mislim da bi ona ipak nešto bolje pripremila s obzirom da je relevantnija od BanetaCvete moj sa Prokletija...
Ili Neda Ukraden.Ponekad priča na ekavici, ponekad na ijekavici, nešto kao Emina Jahović xD