Krenuo mi neki njihov podkast kao autoplej, nakon par minuta sam to isključioi i blokirao da mi se ne pojavljuje ni kao predlog. Danas ama baš svako može da snima podkast. Pritom ne prikazuju lica ?! Mislim da su iz grupacije delulu Karleušinih fanova, poput Filipa Ćera ili još nekog što ovih dana proklinje Futu (na znam što je Futa ponovo kriv SNS vašarskoj mečki), ili onog jadnička iz Kuršumlije što je bio tetovirao Karleušin logo na ruku, pretio da će da autuje nekog tv voditelja sa kojim je kao bio u vezi, ne znam dokle je stigao sa promenom pola, nekoliko puta dok je bio hospitalizovan na psihijatriji peo se na krov i pretio da će da se ubije.Meni su ti likovi stvarno presmešni. Kaže u onom videu ne veruje mladim izvođačima šta pevaju, ali veruje Karleuši kad peva da su joj grudi kao pancir.Jedino ako je vođa klana i ima kriminalni dosije pa i da joj poveruješ. Dokaz da se slepo veruje izvođačima koji već imaju izgrađen imidž, pa makar i prdeli tri minuta ti ćeš im VeRoVaTi. Pronaćiće i mladi izvođači svoj imidž i već su na dobrom putu.
Daaa, simpatiše Milicu.Pa dobro mislim ja smatram da po svemu Milica Pavlović i jeste iznad i Džehverović i Tahirović i generalno jeste dala više kvalitetne muzike, više je eksperimentisala i nije imala nekih skandala, a i duže je na sceni. Vjerovatno što je išla na njene časove pjevanja, ali i sama Aleksandra Radović ju je pohvalila za sav uspjeh iako žanrovski nije ono što ona radi. Mislim ako ćemo iskreno za nekog ko je iz Granda dala je iznenađujuće dosta pop muzike nego što se inače očekuje.
Ako misliš na Cecu, obrade su joj "Ja još spavam u tvojoj majici", "Oproštajna večera", "Tačno je", možda sam zaboravio još neku tu i tamo, ali to je zanemarljiva brojka u odnosu na broj pesama koje su komponovane za baš nju. Obrade su i uredno potpisane, nije potpisivala svoju majku kao pojedine.Ja tek sada vidim koliko je “Srpska majka” preradila grckih pesama…pa kad ona nije mogla da stvara originale ko ce onda na nasoj sceni da napravi nesto nase, a da se ne uzme Despina Vandi, Helena Paparizou…i mnoge turbo folkerke iz Albanije i Bugarske.
Sad me baš zanima:Obrade su i uredno potpisane, nije potpisivala svoju majku kao pojedine.
Jelena Karleusa, da skratimo.Sad me baš zanima:
ko je to potpisivao majku?![]()
I ja imam osecaj da je hajp mrtav u sustiniJa se iskreno ne bih iznenadio da bude manja zainteresovanost i da stigne manje kompozicija...