Pesma Evrovizije 2025 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Ja ne mislim da je hajp oko PZE mrtav. Mislio sam da će se to desiti nakon što je prošle godine Luka flopnuo, ali kada su ove godine izašle pesme bukv svi oko mene su pričali o tome, što mi se nikada ranije nije dogodilo. Mada su tome sigurno doprineli i poznatiji izvođači, poput Teye, Džordžija i Breskvice, mnogi kežualci su zapazili npr Zejnu koja je slabo poznata van fandoma, tako da verujem da je sve moguće ako se desi dobra pesma.

Dženaza hajpa je već gotova a RTS naivan ko francuska sobarica.

Ako grin rum opet traje 3 sata, opet cu da ugasim posle cetvrte pesme i da idem da spavam.

Ajde na stranu što smo imali “pobedničke pesme” u podkastu, ali nikad neću zaboraviti to što je Olja išla od televizije do televizije i pričala kako će PZE da prenosi i ESC kanal, da bi na kraju prenosili sve osim nas. 😍

Evo u 117. minuti na pitanje ima li šanse da Teu Tahirović vidimo na spisku ona odgovara sa "Pa ne znam, videću", znači ništa hahah

Razmišljam da sledeće godine ne pratim ništa do same Evrovizije, nekako da izbegnem i PzE i ljude koji će pričati o tome sa mnom. Znači selidba iz države.

Razmišljam da sledeće godine ne pratim ništa do same Evrovizije, nekako da izbegnem i PzE i ljude koji će pričati o tome sa mnom. Znači selidba iz države.
Season 8 Tns GIF by THE NEXT STEP

Bolje izbeći Evroviziju...

Status
Not open for further replies.
Back