Pesma Evrovizije 2025 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Inače Duška je u onoj emisiji na Blicu rekla da i Bosanci i Hrvati slušaju srpski prijenos, ovo je novo to nije do sada govorila 😁

Ma znam, nego Mimi zaista treba skup zbog pesme i svega verovatno, dok npr neka podrumara koja samo stoji i peva može i sa 2 dinara.
Dobro osmisljen nastup moze da kosta i 2 dinara i da bude super a losem ni milioni ne mogu da pomognu... 5 godina zaredom nam je nastup na ESC malo bolja verzija od PZE nastupa sto je po mom misljenju najveci problem. Ramonda je mogla da ima mnogo bolji nastup sa istim budzetom, ali nije ih briga!

Dobro osmisljen nastup moze da kosta i 2 dinara i da bude super a losem ni milioni ne mogu da pomognu... 5 godina zaredom nam je nastup na ESC malo bolja verzija od PZE nastupa sto je po mom misljenju najveci problem. Ramonda je mogla da ima mnogo bolji nastup sa istim budzetom, ali nije ih briga!
Ramonda ti imala bolji nastup na ESC-u? Očigledno ne živimo na istoj planeti.

Inače Duška je u onoj emisiji na Blicu rekla da i Bosanci i Hrvati slušaju srpski prijenos, ovo je novo to nije do sada govorila 😁
Pa dobro za Hrvate ne verujem, ali BiH sigurno, tj u Republici Srpskoj gledaju na RTS jer koliko znam BiH nema pravo prenosa ESC više.

Ma kako da ne

Ko god moze treba da gleda na hrtu. Zvuk na rtsu katastrofa

Al' ste nestrpljivi :ROFLMAO:

Nije da je neka stiska s vremenom, tek je početak decembra. Pa veći broj država isto tako još uvijek nije objavio ni imena ni pjesme za NF. Finska, Norveška, Ukrajina, Danska, Španjolska, Njemačka... ja nisam primijetio da itko od njih ima spiskove.

Pa i ne baš, odugovlačenje je ono što s internim izborima rade svake godine Armenci, Azeri i slični do sredine marta. Ovo su sve neki razumni rokovi, ima i više nego dovoljno vremena za sve. Šta bi napravili da ste tipa Poljska koja je prošle godine do februara imala otvoren konkurs, počupali biste si svu kosu valjda lol

Status
Not open for further replies.
Back