Prijaviće se Ivana KrunićNe znam ko je tolko lud da se prijavi na ovo
Zapravo ovo je idealna godina za nju. Neće biti velike konkurencije, a lagano može da pobedi i kod žirija i kod publike. Samo je pitanje da li ima neku spremnu pesmu u šteku. Ako ovu priliku ne iskoristi, sve su manje šanse da je u budućnosti vidimo na esc-u.Kad shvatim da je jedini način da Zorja ode na Evroviziju to da pobijedi na PZE-u![]()
Narod to ionako vec 35+ godina bira i hoce.Србија у Европи тренутно "ужива" статус хибридне диктатуре и руске испоставе, тако да је апсолутно небитно шта ће да се шаље. Жири то свакако подржати неће, а и европска публика нас све мање подноси. Што је донекле и разумљиво имајући у виду политичку патологију која влада овим јадним народом
Хвала ти, боже и Свети Петре, да то неко и искрено каже.Narod to ionako vec 35+ godina bira i hoce.
Informer najavljuje spektakl na pze-u.
A prošle godine isti taj Informer prosipao drvlje i kamenje po njemu, pričao kako ga treba ukinuti jer promoviše satanizam, nemoral i pederluk i kako ne treba učestvovati na Evroviziji. Sada kada su oterali Oliveru, to je postalo “elitno takmičenje”
View attachment 36898
Bukvalno sam ubedjen da nijedna od ove 4 nece ucestvovati na PZE, cak ne samo sad, nego mozda i nikadInformer najavljuje spektakl na pze-u.
A prošle godine isti taj Informer prosipao drvlje i kamenje po njemu, pričao kako ga treba ukinuti jer promoviše satanizam, nemoral i pederluk i kako ne treba učestvovati na Evroviziji. Sada kada su oterali Oliveru, to je postalo “elitno takmičenje”
View attachment 36898
Da,treba nam ona! Ukrajina joj je nepravedno ukrala pobedu 2022!
Mislim da je jedino Teodora ozbiljna što se tiče prijave tamo, ali nijedna od njih se neće prijaviti ove godine. Evo baš vidim Tea ima neki koncert u Minhenu sa Dadom Polumentom, u oktobru, kakav PZE lolBukvalno sam ubedjen da nijedna od ove 4 nece ucestvovati na PZE, cak ne samo sad, nego mozda i nikad
Pa kad sam video ko je sve od pevača potpisao pismo podrške Vučiću, možda stvarno i bude zabavan PZETek je septembar, pa nema puno materijala za diskusiju. Ako bude bar neko od onih imena koja se spominjala u temi, kao potencijalni kandidati u budućnosti, veselje će se premestiti u svečanije odaje.![]()