Pesma Evrovizije 2026 - SRBIJA: Konkurs

Јел Јоца Ајкула за или против психотичног?

Nije Joca na tom spisku. Ma tamo je bilo svega 20-ak pevača i muzičara koliko se sećam. Zorica i Kemiš, Lukas, Leontina, Milica Todorović, Milica Pavlović, Rokvić, Viki, Cakana, Saša Matić, Handanović, Karleuša i slično... Možda sam još nekoga propustio, uglavnom baš malo i niko bitan.

Volio bih da bude neko zanimljivo ime na spisku učesnika, ali do kraja konkursa ima još dosta vremena. Do tada neko možda potvrdi prijavu.

Vidim da priželjkujete neku nesvakidašnju kombinaciju poput Gobo Sisters ft. Joca. Sve je moguće, dok se konkurs ne zatvori, šanse postoje...

Gobo Sisters
Here We Go Again Armstrong GIF by HBO Max

Vidim da priželjkujete neku nesvakidašnju kombinaciju poput Gobo Sisters ft. Joca. Sve je moguće, dok se konkurs ne zatvori, šanse postoje...
Ja sam za Radu Manojlović, narodnu dušu! Trebali su u onom podcastu pitati Oliveru Kovačević da li je bilo namjere u RTS-u da poslije Milana Stankovića pošalju Radu sa Marakanom 😆

Eto đuskanja, a pošto neki očekuju nešto zanimljivo, to vam je ta nesvakidašnja kombinacija. Naravno, bilo bi daleko lepše videti Ivanu Jordan, ali ko zna kakve su šanse za to.

Eto đuskanja, a pošto neki očekuju nešto zanimljivo, to vam je ta nesvakidašnja kombinacija. Naravno, bilo bi daleko lepše videti Ivanu Jordan, ali ko zna kakve su šanse za to.
Bomba, srce kao bomba...

Karleuša vrlo dobro zna da je na radaru samo kada izigrava lujku, iritira i talasa, tako da očekujem da će u narednim mesecima maksimalno da koristi i PzE kako bi imala povoda da laprda. Dno dna, kako god da okreneš i zaista se nadam da niko neće biti toliko lud da navuče tako toksičnu pojavu sebi na grbaču.

Plasim se da bi prosla dobro sa glasanjem jer Bojana i David.

Back