Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Možda će Vam se više dopasti remix verzija sa autotjun vokalima to je Starac Dana remix koji će izaći, već je spreman, a pored te izlazi i akustična verzija sa klavirom, svira moj prijatelj asistent na FMU i kompozitor Damjan Jovičin.
Ja sam uvek iskren i postujem raznolikost i kada nisam fan necega,samim tim sto su ljudi bili ili nasmejani dok su gledali nastup vaš,ali i bilo je onih koji su bili u uplašeni,kao i uvek bilo je i kritika,ali bitno je uvek biti drugaciji ma sta god neko mislio,autenticnost je bitna,makar se meni i pesma ne dopadala,ali volim videti nesto kreativno i zanimljivo uvek,iako ne slusam privatno pesmu niti gledam nastup,zaista sam "otvorenih ociju" ispratio ceo uzivo nastup i bio zbunjen pre svega na prvu loptu,ali cak mi je bilo i zanimljivo na neki čudan način,idalje ne znam kako opisati,zaista najcudniji nastup ove godine to je sigurno..

Ja sam doživeo prosvetljenje, upravo sam shvatio da je @eegorizam zapravo srpska Jessika & Jenifer Brening... hvala ti dragi Eegore to si došao :love: 😭

jenifer-brening-jessika.gif

Najinteresantnije bi bilo čuti, kako se neko ko toliko ističe religioznost osećao na jednom ovakvom događaju ?
Pretpostavljam kao prase u Teheranu. :D

Back