Ja sam uvek iskren i postujem raznolikost i kada nisam fan necega,samim tim sto su ljudi bili ili nasmejani dok su gledali nastup vaš,ali i bilo je onih koji su bili u uplašeni,kao i uvek bilo je i kritika,ali bitno je uvek biti drugaciji ma sta god neko mislio,autenticnost je bitna,makar se meni i pesma ne dopadala,ali volim videti nesto kreativno i zanimljivo uvek,iako ne slusam privatno pesmu niti gledam nastup,zaista sam "otvorenih ociju" ispratio ceo uzivo nastup i bio zbunjen pre svega na prvu loptu,ali cak mi je bilo i zanimljivo na neki čudan način,idalje ne znam kako opisati,zaista najcudniji nastup ove godine to je sigurno..Možda će Vam se više dopasti remix verzija sa autotjun vokalima to je Starac Dana remix koji će izaći, već je spreman, a pored te izlazi i akustična verzija sa klavirom, svira moj prijatelj asistent na FMU i kompozitor Damjan Jovičin.
Kraljuu...Ja sam doživeo prosvetljenje, upravo sam shvatio da je @eegorizam zapravo srpska Jessika & Jenifer Brening... hvala ti dragi Eegore to si došao![]()
![]()
Hvala. Mada sam ja ovde odavno.I ja sam zadovoljan kada vidim tvoju slikunisam znao da ovakve lutkice se kriju pritom ogae članovi. Dobrodošao
![]()
Ok, odjavljujem se postao sam dosadan i sebi već. Slobodno me možete kontaktirati preko instagrama eegorizam. Puno Vas volim i ostajte tako divni i ludi kao što jeste. Kissss
Ti posmatraš iz senke pretpostavljamHvala. Mada sam ja ovde odavno.
Tj. homo muva str8 lika.
Ko je str8?Tj. homo muva str8 lika.
AahahahahahahUzasi postmoderne
Ana.rs + grindr
Brzo će PZE 2024!Zamalo i dick pic, osujetila Lena Kovacevic