Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Večeras na muzičkom kvizu u oblasti "Domaći pop" , bilo pitanje da se prepozna Filip Baloš - "Novi plan, drugi sam".. 😍

A oblast večeri 2 je bila: "Druge pesme izvođača sa Beovizija" nisam prepoznao Zoranu Pavić, kad je ona bila na Beoviziji i sa kojom pesmom?? 🤔🤔

Večeras na muzičkom kvizu u oblasti "Domaći pop" , bilo pitanje da se prepozna Filip Baloš - "Novi plan, drugi sam".. 😍

A oblast večeri 2 je bila: "Druge pesme izvođača sa Beovizija" nisam prepoznao Zoranu Pavić, kad je ona bila na Beoviziji i sa kojom pesmom?? 🤔🤔
Zorana je bila 2004.

Ostale su mi baš u pamćenju neke pesme sa tih davno prošlih Beovizija, kada su veća imena (tada) bila znatno zainteresovanija za ESC.

• Like
Reactions: Mrm
U sustini treba im kvalitetniji Led pod ili kako se vec to zove

Mada je svake godine on sve veći lol

Ja se samo pitam u čemu je tajna modernog kadriranja bez zemljotresa koju znaju Slovenci, Letonci, Litvanci, Estonci, Skandinavci, a mi ne.

• Like
Reactions: FFM
Pa treba se ugledati na Slovence. Ovi ostali su ipak druga galaksija za TV produkciju u Srbiji.

Slovenacki standard mozda i stignemo. Mislim na TV produkciju a Skandinaviju i Baltik nikad.

Mislim da bi čak bilo i izvodljivo da RTS pozove RTVSLO da pomognu ili radnom snagom ili nekom obukom. 😭

Još samo 10 zemalja je ostalo da izabere,da li zna neko mozda za ovih 5 zemalja kada izlaze pesme posto to nisam nigde procitao Azerbejdzan,Gruzija,Grcka,UK i Jermenija?? I od koga se sem Svedske ocekuje najvise ili dosta od ovih 10 numera predstojecih,ko je najveca pretnja Srbiji da ima dobru pesmu i bude u krugu favorita za pobedu od ovih koji nisu pesmu izabrali jos??

Mislim da bi čak bilo i izvodljivo da RTS pozove RTVSLO da pomognu ili radnom snagom ili nekom obukom. 😭

Ili jednostavno nek pozovu Srbo-Svedjanina sa kojim su vec saradjivali u proslosti da on sa timom odradi jedan PZE, mozda bi naucili za tu jednu godinu sta i kako.

Nije bilo problema u SC koji nisu voleli, a na pravolinijskoj sceni u studiju im se sve zivo trese.

Back