Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Zaista ziri u polufinalu je glasao skandalozno i to sad sheruju inostrani fanovi. Ne mozemo to teta Olja da tolerisemo. Ovaj Filip Bulatovic veli kako ga je interesovala samo pesma kada je dodeljivao bodove a malo pre toga rece da je jedan od kriterijuma bio i scenski nastup. Licnosti sa disocijativnom poremecajem nisu prikladne za ziriranje.
publika je glasala čak možda i gore

pre bih izabrao 8 finalista kod žirija u oba polufinala nego kod publike iskreno.

EDIT: Angellina i Crni Luka su delili 8. mesto, eto u slučaju da dalje ide Lukac

That's what "izdrkotina i umišljena zvezda" would say

Last edited:
Realno da je Luka pevao u finalu kao što je pevao u PFu po meni ne bi zaslužio da pobedi.
Ovo je meni baš bio konačni dokaz da Luka može da bude najbolji kad je najpotrebnije.
Samo da tako bude i u Liverpulu :love:

poruka koja se šalje baš tim generacijama kao što je Nađa da postoje i drugi muzički izrazi osim turbo-trepa, šuškavaca i airmax-a (ništa protiv, volim ja i to, al pričam iz šire perspektive).
Coby sigurno nije mislio da šalje baš tu poruku, čovek ipak živi od turbo-trepa :LOL:

Ovo je meni baš bio konačni dokaz da Luka može da bude najbolji kad je najpotrebnije.
Samo da tako bude i u Liverpulu :love:

Coby sigurno nije mislio da šalje baš tu poruku, čovek ipak živi od turbo-trepa :LOL:

Nevezano za Cobijeve glasove, drago mi je sto Nadjina pesma, pored toga sto je mirna, krotka i prijatna, je zapravo i moderna, u kontekstu zvuka koji vrlo dobro prolazi danas, a odrzava se jos od pocetaka Tejlor Svift.

A ja baš mislim da je time poslata i ta druga poruka (bila to njegova organska odluka ili ne), neki klinac koji je njegov fan je to veče gledao prenos i video da je njegov omiljeni treper Coby dao tamo nekoj Nađi max bodova, i pomislio da je onda i to nešto što bi on mogao da sluša, iako na prvu ne deluje tako :D
Naravno da su Kovači glavni razlog, al ja nekako i ovaj drugi momenat vidim, baš zato što to kao "ne ide" uz Cobyja :D Baš zato što živi od turbo-trepa, ništa ga ne košta da na ovaj način "pohvali" i "preporuči" i nešto drugačije.

A ja baš mislim da je time poslata i ta druga poruka (bila to njegova organska odluka ili ne), neki klinac koji je njegov fan je to veče gledao prenos i video da je njegov omiljeni treper Coby dao tamo nekoj Nađi max bodova, i pomislio da je onda i to nešto što bi on mogao da sluša, iako na prvu ne deluje tako :D
Naravno da su Kovači glavni razlog, al ja nekako i ovaj drugi momenat vidim, baš zato što to kao "ne ide" uz Cobyja :D Baš zato što živi od turbo-trepa, ništa ga ne košta da na ovaj način "pohvali" i "preporuči" i nešto drugačije.
+1 i pritom Coby pravi veoma dobar turbo trep, a Kristina je napravila veoma dobru tinedjž pop kompoziciju.
On je neko ko je imao dosta veliki uticaj na pop kulturu u Srbiji i pravio je dosta transformativne pop numere - Mala plava i Muškarčina su stvarno bile donele nešto novo na scenu, tako da nije samo još jedan turbo t/reper u moru istih na YouTube trendingu.

Inace nije mi se dopala pesma(sada mi se mozda malo vise dopada) od Filipa Baloša iako je nastup bio svi kazu dobar pa i ja,medjutim ne znam jeste li culi njegovu pesmu koju sam juce cuo prvi put "Idemo do mene" eee to mi vec moze proci,ima lep simpa spot i melodiju,ta mi je i melodicnija i lepsa ta bio vec cak i mogla na ESC takav fazon i malo laganiji ritam mu vise rekao bih lezi,to je prava pesma za njega,a i meni mnogo vise prijaaa..

Pa bolje zvuči od Luke. 😭

Filip 2024. sa Lukinom pesmom? 😍
Pa to je scenario koji verujem su mnogi vec videli i pre nego što je otpevao ovaj deo lukine pesme. 😉 Saradjivace oni zajedno ali scenario da Zejna ili Princ otpevaju lukinu pesmu, kidalo bi i produkcijski i vokalno.
Verujem da su svo troje sposobni da to odrade maestralno samo što je Princ nažalost slep koliko je u ruksma pogrešnih ljudi tj. autorskog tima Bačića&co. Velika šteta. 🥲 Nadam se da će se otvoriti za saradnju sa drugim, kreativnijim i mnogo kvalitetnijim autorima.

Zejna da peva Lukinu pesmu to bi bila tako ludacka kombinacija da mislim da ne može da ne ispadne super.
Iskreno Baloš i Zejna su osobe čija mi se pesma nije dopala ni fazon čak nesto,ali oni imaju takve vokale da bi mogli barem 3-4 zanra razlicito lepo pevati recimo Zejna moze pevati pop balade,moze romsku,latino a moze pevati i dens muziku sigurno,a i u narodnoj staroj muzici bi se dobro snasla,njen jedini problem je letargicnost,bezvoljnost i to sto nema harizme.
Bukvalno koliko Dzipssi i Baloš imaju harizmu toliko ona nema..

Spomenuo sam bas Zejnu i Luku jer je on u jednom intervjuu pricao kakvu bi pesmu napisao za nju i to mi je bas zanimljivo zvucalo

Eegor im privukao pažnju :)

Ocekivao sam u odnosu na proslu godinu koliko su i to u vise navrata posvetili paznje i pricale o tome njuzovci o PZE22,da ce i sada duze pricati i malo vise o pobednicima,Nadju cak koja delila drugo mesto ni spomenuli nisu nijednomisto jako malo pricali s obzirom da je pobedio o Luki cak i Balosu i Giftu i ESP,bukvalno sve vreme skoro pricali o Stefanu,Princu i Dzipsiju njih trojica uz Egora su dobili najvise prostora,dok ove koji su ispali nisu vidim sem Egora i Tijana Dapcevic cini se cak ni malo spomenuli.

Bože, pa on ima samo 21 godinu.

Dajte mu sve, sve zaslužuje.
Make It Rain Money GIF by Jasmine Star

Back