Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Ana Stanić ima predlog da se po ugledu na San Remo, uvede posebno polufinale mladih, i da se u finalu sastaju sa etabliranim izvođačima.

Prednost: etablirani izvođači ne bi mogli da ispadnu u polufinalu, pa bi se možda više njih prijavilo

Mana: verovatno bi bilo više dated pesama

Ana Stanić ima predlog da se po ugledu na San Remo, uvede posebno polufinale mladih, i da se u finalu sastaju sa etabliranim izvođačima.

Prednost: etablirani izvođači ne bi mogli da ispadnu u polufinalu, pa bi se možda više njih prijavilo

Mana: verovatno bi bilo više dated pesama
Pa to su Sunčane Skale bile ahahah

Mislim nije loš koncept.

Tačno će do maja analizirati PzE, ja već zaboravio da se to desilo. Skinite se RTS-u s kičme! 😭

Боже, колико ова нова.рс покушава на грбачи РТС-а да се одржи колико толико релевантном телевизијом. Ова ПЗЕ им пала добро. Али џаба кад у шеру Јована Јеремић бије их момачки.

Боже, колико ова нова.рс покушава на грбачи РТС-а да се одржи колико толико релевантном телевизијом. Ова ПЗЕ им пала добро. Али џаба кад у шеру Јована Јеремић бије их момачки.
To što Jovana Jeremić dominira u Srbiji mnogo toga govori i našem narodu..........

Ni najmanje nije za pohvalu to što ozbiljno poremećena osoba koja sebe naziva voditeljkom uopšte ima bilo kakav medijski prostor, naprotiv, to je jedna očajna i poražavajuća činjenica, koja govori da smo odavno dotakli, pa i probili dno najgoreg dna.

Ni najmanje nije za pohvalu to što ozbiljno poremećena osoba koja sebe naziva voditeljkom uopšte ima bilo kakav medijski prostor, naprotiv, to je jedna očajna i poražavajuća činjenica, koja govori da smo odavno dotakli, pa i probili dno najgoreg dna.
Što gore što gluplje to bolje,primetili ste verovatno da čak i iz normalnije muzike na pinku je gost obicno samo neko podoban a to je Nebojša Krstić iz "Idola" medjutim što je najgore,on uopšte nije nešto zaslužan za uspeh tog benda koji je bio u Srbiji posebno tih godina kao Bitlsi u Liverpulu po obožavateljkama,već je on bio samo malo zastupljen to je prvi uzas,a drugi uzas je sto on na pink ne dolazi da govori o nekoj muzici kao neki muzičar,već da hvali znamo svi koga i kritikuje znamo svi koga..
O rijalitiju na pinku i kvalitetu programa pink televzije je izlisno govoriti..

Pa to su Sunčane Skale bile ahahah

Mislim nije loš koncept.
Kako uopšte ustanoviti ko je "mlad i novopečen", a ko "star i ostvaren".

Gluposti, iste šanse za sve. Nek peni Tića, ko je j.

PZE / Beovizija ne treba da se povinuje "ostvarenim" izvođačima, već oni kroz PZE treba da vide svoj interes.

Inače, nisam znao da Ana Stanić ovako meri karijeru "na zrno". Malo me razočarala isrkeno.

Pa vecina tih tzv. ostvarenih su stvarno imali hitove pre minimum 10 godina a neki i mnogo vise.

To su vise muzejski eksponati koje postujemo za njihove zasluge iz 90-ih i 00-ih.

Ana Stanic poslednji put bila muzicki relevantna 2009. kad joj je album radio Skaj Vikler.

Tijana Dapcevic Reset se može reci da je bio hitic i to je to u zadnjih 15 godina.

Goca Trzan je imala hitove sredinom 2010-ih ali od tada nista.

Lukasova karijera isto u zalasku sto se hitova tice.

Ani Stanić svaka čast za prošlogodišnju pesmu i nastup, meni je bila visoko, ali potpuno mi je suludo predlagati neke posebne faze i koloseke.

Poznata imena, stara garda i kojakakve zvezde bolje da svoju genijalost pokažu odabirom dobre pesme i osmišljavanjem nastupa, ukoliko se već prijavljuju, a ne kalkulisanjem kako da preskoče eliminacionu fazu u pf.

Back