Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

a kako ti znaš šta smo mi na forumu znali ako nisi bio prošle godine??? :unsure:
Naravno da znam,zato sto prosecan stanovnik Srbije ne zna ni za bend EKV,a ne za Konstraktu,Zemlju Gruva....realnost je da smo mi banana država i seljana u kojoj su 3 najvece zvezde kriminalka,žena krimosa i krimos,dovoljno govori o nama.
Pobeda Konstrakte je bio preporod bukvalno,pobeda Konstrakte u Srbiji je kao da smo izabrali Stonse za ESC..

Utisak veceri rezija, njima ne treba dati scenu vecu od 3x3 jer ne znaju sta da rade sa njom, sa manjom valjda ukapiraju da moraju da promene kadar da se ne spucaju u zid. Toliko neutegnuto i na momente besmisleno da je bolelo.

Luka i dalje najkompletniji, samo da je RTS znao da odradi posao kako treba. Svima su sjebali nastupe.

a kako ti znaš šta smo mi na forumu znali ako nisi bio prošle godine??? :unsure:
Ne moraš imati svoj nalog na bilo kom forumu pobogu da bi mogao ga čitati,majku mu to bi valjda trebalo da znaš,mogu čitati svaki forum i sajt,a da nemam registrovan nalog i da ne pišem postove,kao što znam šta se dešava na twiterru a nemam nalog,udješ lepo na twitter i vidiš šta te zanima,mada realno rekacije na evrovziju su u proseku iste na bilo kom forumu sajtu ili ispod pesama na youtube kao i na fejsu,ili twiterru to je to..

Utisak veceri rezija, njima ne treba dati scenu vecu od 3x3 jer ne znaju sta da rade sa njom, sa manjom valjda ukapiraju da moraju da promene kadar da se ne spucaju u zid. Toliko neutegnuto i na momente besmisleno da je bolelo.

Luka i dalje najkompletniji, samo da je RTS znao da odradi posao kako treba. Svima su sjebali nastupe.
U pravu si,bukvalno od reči do reči što bih i ja rekao,prosto neverovatno mi je da prošle godine organizujemo ubedljivo najbolje finale ikada sa najboljim pobednikom kojeg smo ikada poslali pazi,a ove godine kvalitet pesama neuporedivo lošiji a nastupi i KADRIRANJE ZA ZATVOR,naravno nije ovo baš kao Dora 2023.,ali je svakako režija za zatvor u odnosu na PZE22,svetlosnim godinama unazad,kao drugi ljudi da su radili,baš je bilo dosta fejlova..

Uh kakvo veče.. Prvo nisam gledao jer sam na poslu bio pa sam hvatao delove. Imam da izjavim sledeće:
1. Milan Marić je hot
2. Anđelina ,Savo pokidali vizuelno voklano nule. Anđelina flop druga godina za redom, čuo sam da je doživela nervni slom nakon nastupa. Savo bez maske i sa boljim vokalom, bolji utisak. Angeline mi je žao al ovo prosto nije za nju.. scenski vrh ali ona kao p*srana.
3. Nađa pozitivno iznenađenje preslatka
4. Baloš odličan vizuelno, šljoke top efekti takođe ,vokalno slab
5. Luke Black vizuelno dobro osimšljeno, vokalno loš i ishajpovan previše
6. Boris Subotić, lutkica, ispravljena nepravda od prošle godine. Odličan je bio iako je pesma prosek
7. Dapčevićka nije namamila ali žena treba da batali više sve to, super na sceni ali ne ide
8. Princ dobar vokalno pesma mi je loša...
9. Falila je Blondi u green roomu definitivno
10. Scena je super po meni , s tim što su i dalje pošalice Kristine i zaboravio sam mu ime.. baš krindž al ajde i to ima neku čar 😂
12. Stefan stidni kao drvo bez ijednog cveta
13. Prolazak empathy nečega wtff???

10. Scena je super po meni , s tim što su i dalje pošalice Kristine i zaboravio sam mu ime.. baš krindž al ajde i to ima neku čar 😂

Bitno da smo obnovili gradivo da je ona išla u Torino, a on u Katar, a ići će u Liverpul jer mu sa 🇦🇺 pasošem ne treba viza za 🇬🇧... Voimja oca...
I ono o lomljenju ruku njenom, na Kopu, svašta..

U pravu si,bukvalno od reči do reči što bih i ja rekao,prosto neverovatno mi je da prošle godine organizujemo ubedljivo najbolje finale ikada sa najboljim pobednikom kojeg smo ikada poslali pazi,a ove godine kvalitet pesama neuporedivo lošiji a nastupi i KADRIRANJE ZA ZATVOR,naravno nije ovo baš kao Dora 2023.,ali je svakako režija za zatvor u odnosu na PZE22,svetlosnim godinama unazad,kao drugi ljudi da su radili,baš je bilo dosta fejlova..
Aman hoces prestati da pises 300 postova jedan za drugim... smorio si vise, cela stranica samk tvoji postovi

Bitno da smo obnovili gradivo da je ona išla u Torino, a on u Katar, a ići će u Liverpul jer mu sa 🇦🇺 pasošem ne treba viza za 🇬🇧... Voimja oca...
I ono o lomljenju ruku njenom, na Kopu, svašta..
Meni nije jasno i nikada mi neće biti čemu služi nama konkretno taj green room svake godine i njih dvoje,da li je to samo da popune program,ili preko neke veze oni moraju nesto da vode uvek na RTS i onda im daju da nas gnjave i smaraju,bukvalno moglo je ovo trajati fino sat ipo vremena ko Svedjani i laku noć,ajd zdravo i da se razilazimo do sutraa,jos u programu nas kao i uvek lažu da će "samo" dva ipo sata trajati show..

Nisam imao nikakva očekivanja i opet sam razočaran. Pesme su bile mlake, scena kao za Ja imam talent, pod je izgledao blatnjavo i umazano i predlažem hitan otkaz za kamermane. Kadriranje i osvetljenje su potpuni fijasko 🥶

Najbolji utisak mi je ostavio Filip Baloš, neverovatno mi je da je bio nezadovoljan svojim nastupom. Ima magnetičnu pojavu na sceni i dovoljno je kompetentan da sam iznese pesmu, plesačice su bile nepotrebne. Kadriranje za njegov nastup je bilo najefektivnije i jedini je nastup koji je izgledao koliko-toliko profesionalno.

Lukin nastup mi je malo mess, iako je bilo interesantnih ideja. Vokalno je bio tanak, ali ne i katastrofalan. Najviše zameram na RTS-u koji prosto nije mogao da odustane od širokih kadrova koji su upropastili ovaj nastup. Takođe je po mom mišljenju bilo previše koreografije za ovakvu pesmu. Mislim da bi bolje izgledalo da je bio statičan i drndao neki šareni sintisajzer i gledao čudno i pogubljeno u kameru a pustio igrače da rade svoj posao, a da su se kamere fokusirale na njegovo lice uz dobro pozicionirano svetlo u polumraku. Cvet na kojem leži, cela grafika i kablovi na igračima su plus.

Italijani su mi bili dobri, ali ih je sahranilo to što su nastupali prvi. Verujem da je dosta ljudi propustilo njihov nastup. Pored toga su izgledali malo kao da su sajentolozi u onim belim odelima…

Nisam iznenađen Anđelininim ispadanjem. Pesma je jednostvno…ništa, a ona je ponovo bila ukočena kao statua.

Videćemo šta će biti sutra, ali kako stvari trenutno stoje, ispadamo u polufinalu u Liverpulu.

Moje misljenje je sledece:
Luke Black je paketic koji se moze doraditi do evrovizije na hiljadu i jedan nacin, on je vokalno tu negde nema previse odstupanja. Visuali su odlicni, kostimi se daju prometi, kadriranje takodje, mnogo toga moze da se izmeni, doradi, ima super ekipu i la ga no pravi super rezultat.
Filip Balos ima neverovatnu energiju, mene je tako prikovao za nastup, koji je po meni odlican, decko je sve sam smislio, uz odredjene izmene, na velikoj bini i uz svakodnevno vezbanje vokala (koji su solidni) moze da prodje super na evroviziji.
Andjelina je bila kuvana nogica, ona je okupila super tim oko sebe, al prosto neke stvari ne idu. Ne idu je performansi i to je skroz okej devojka pravi super muziku ali nije ESC materijal.
Ja ne znam ko je bio u zabludi da postoji sansa da Savo Perovic pobedi, siguran sam da je ziri ovo jako nisko ocenio. Pritom ja pesmu ne razumem, Sajsi jako volim ali ovaj tekst je zaista jezivo glup. Mislim da ljudima u Srbiji, nakon Konstrakte, prosto ne mozes vise da serviras ovakve gluposti i nebuloze. Siguran sam da je zato izvisio i kod publike.
Mala Nadja mi je super, ali kad pomislim da je tu u prici Kristina Kovac dodje mi da vrisnem.
Princ pocetak nastupa odlican, posle oko prvog minuta sam se pogubio, nastup je izgubio u potpunosti smisao kadrovi su bili jako losi.
Boris Subotic me je iznenadio prijatno, vokalno, mozda i najbolji veceras. Ne bih se bunio da pobedi, ali mislim da ce ipak biti 6-7 u finalu.

Ukratko, ocekujem jos od Dzipsija za koga svi kazu da je maestralan, a nakon vecerasnjih rezultata ne bi me cudilo da Hurricane sutra ni ne prodje (ukoliko su tacne tvrdnje da vokalno ne mogu da se sastave). Svidja mi se u kom pravcu ide pze i srpska pop scena i sto narodu vise ne moze tako lako da se serviraju pesmicice poput zk zum zk zum i como tu como tu mi presidente

Pa sama pesma je bila najbolja u trendingu...
Pa bila je studijska verzija, one jesu popularne, ali kada se nadju u finalu veruj mi da ce ljudi pre glasati za Luku, Filipa ili nesto sto BAR ima nekog smisla nego za Zk zum zk zum

I ne pominjite mi da su Hurricane 1.0 pobedile sa Hasta La Vista, one su prvo bile ultramegagiga popularne u tom trenutku. Imale su Sanju koja je, mozda, i najbolji vokal u zemlji i regionu, mada kako je pocela sa romskim svadbama i tezgama svakodnevno glas joj postaje sve gori i uzivo je sve losija. I ono sto je najvaznije 2020. nisu imale konkurenciju.

I prosle godine je Sara Jo bila 3-4 u trendingu pa na kraju izvisila

Hajde sad na spavanje. Evo vam još jedna fotka.

20230302_030118.webp

Pa bila je studijska verzija, one jesu popularne, ali kada se nadju u finalu veruj mi da ce ljudi pre glasati za Luku, Filipa ili nesto sto BAR ima nekog smisla nego za Zk zum zk zum
Previše elitistički gledaš na takmičenje gde su među najpopularnijim numerama kod publike "Vukovi banane" , "voz Kišinjev - Bukurešt", "bake koje peku hleb" , "pseudo skandinavski zvuk" ...

Back