Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

#ImaNas

Šalim se, ja sam večeras sa Zejnom kao ovi kojima je Luke favorit - dakle ako bude kič i haotično, koliko god da mi je pjesma ESC potencijal, neće mi biti prvi izbor. Ali kao što reče MilanB, ona samo treba da otpjeva dobro i kreće se korektno i zavodnički i odradiće posao.

Videćemo vokal Zejnin danas, to može da bude jedna od presudnih stvari..

Ne bi me čudilo da večeras među finalistima vidimo Frajle, Gift, Duo Grand i Baneta& Igora... Znači polovina finalista su trolovi :ROFLMAO:

Sad kad mi se sleglo sve najveći utisak mi je da je organizacija festivala izgledala kao štenara u poređenju sa 2022om.
Bina, kadriranja, bagovi sa YouTube prenosom, kvalitet snimka (bar na livestreamu), zvuk, problemi sa YouTube snimcima... Mnogo lošije u odnosu na prethodnu godinu.

Mislim da je i to negativno uticalo na percepciju dosta nastupa, pre svega Princa i Luke koji bi bilo mnogo upečatljiviji na boljoj sceni.

Screenshot 2023-03-02 at 09.54.33.webp

1. Tijana Dapčević
2. Nađa
3. Stefan Shy

4. Mattia Zanatta i Angela Kassiani
5. Boris Subotić
6. Savo Perović
7. ESP
8. Filip Baloš

5/8 sam dobio sinoć

za sada ranking finale:

1. Nađa 18 (ovako je ispalo po listiću, inače bih ja stavio Stefan Shy sad na prvo mesto)
2. Stefan Shy 18
3. Boris Subotić 16
4. ESP 16
5. Filip Baloš 16
6. Luke Black 14
7. Princ 10
8. CHEGI 9

Sviđaju mi se ovi listići @Miloš ✌️😁

Mogli su da puste makar ove koji nisu prosli. Zelim da gledam opet Angelinu🥺

Smorja, izvini za sve! Vrati se sledeće godine, samo manje uključi muža, ne kradi od Noe Kirel i budi normalna!
Ne brini, mama, još danas i nema više bola!

Back