Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Ot bend nije imao vanserijsku pesmu već je tada bio izuzetno popularan, aktuelan kao Moje 3 2013. Kon jeste imao značajno manje glasova ali dobio je stabilnih 7 poena, daleko više od petoplasirane kompozicije. Toliko je dobio i u polufinalu, a kako nije neko veliko ime kao izvođač, znači da se publici prilično dopala Cipela. Ljudi su tada više bili ljuti što im drugi favorit nije pobedio nego što im Cipela smetala kao pesma.
Kako je dobio KONJ mnogo vise poena od 5.mesta,čovek ladno dobio 3 hiljade glasova ovi ispod njega dobili oko 3 hiljade ili hajde 2.900 glasova haha,bukvalnoo ove godine takve pesme dobile NULA POENA PUBLIKE U FINALE sa toliko sms glasova,sramota..
Inace publika u sava centru je zvizdala iz 2 razloga:
1.Kradja jer je PESMA NEZASLUZENO POBEDILA,DAKLE NEVIDJENA KRADJA EPSKIH RAZMERA!
2.Navijali su za OT BEND

Inače zvizduci publike su bili isti i 2006.godine,a dobro se secam sa u sava centru tada ne samo da nije bilo ne znam kolio ljudi,vec publika nije bila navijacka dakle nisu dosli silni fanovi ot benda sa transparentima i obelezjima i skandirali OT BEND,vecina ljudi bila tada srednjih godina,cak i baba i deda dosta bilo,a oni mi nisu delovali kao likovi koji vole OT Bend,jednostavno ljudi su culi ko je dobio koliko glasova po sms glasovima plus najveci aplauz dobio OT bend i kada su videli kradju zviždali su i ako su zviždali,da sam tamo bio i ja bih i 2006.godine i 2009.godine zviždao,jer je to velika nepravda.

Što se kvaliteta pesama tiče,o ukusima se ne raspravlja,ali moj stav je da je pokvalitetu pesma "Blagoslov za kraj" neuporedivo bolja od Cipele,imali smo jedno 10 boljih pesama od Cipele te godine na beovziji,tako da....

Kon je kao i Luke bio tek 6. u polufinalu, žiri mu dao samo 1 poen.

Inače sam sada vidio, 2007. je bio samo 1 glas dozvoljen.

Što se kvaliteta pesama tiče,o ukusima se neraspravlja,ali moj stav je da je pokvalitetu pesma "Blagoslov za kraj" neuporedivo bolja od Cipele,imali smo jedno 10 boljih pesama od Cipele te godine na beovziji,tako da....
Za moj ukus jako loša beovizija te godine.
Mislim da bi ot bend lako ušao u finale, ali 15. mesto u finalu maksimum.
Nemam dokaze, ali Kon je pobedio zbog nečijeg uticaja/ platio, šta već, i niko drugačije me ne može razuveriti😅
Sa druge strane i iznenađen sam 10. mestom u polufinalu.
I dalje mislim da bi moj favorit te godine pesma "Glorija" najbolje prošla, makar kod žirija.

• Like
Reactions: FFM
Ma Kon je pobedio kao i Stefan Sky ove godine u pf. Meni je jasno zašto su mi dali 12 kad su ograničeno posmatrali sve.

Kon je kao i Luke bio tek 6. u polufinalu, žiri muj dao samo 1 poen.

Inače sam sada vidio, 2007. je bio samo 1 glas dozvoljen.
Svima nam je jasno zašto je pobedio Kon,meni samo nije jasno RTS,koji je nekoliko godina kasnije taj isti OT Bend iskulirao na konkursu,ljudi se prijavili na konkurs oni ih obrukali primili neki krš od Maje Nikolić i tetka Lanu i Alda a njih nisu..
Realno RTS je zbog te kradje NAJMANJE STO JE MOGAO DA URADI KAO ZNAK IZVINJENJA(mada i izvinjenje je malo u odnosu na taj lopovluk) da interno na primer ili 2016.godine ili te 2017.godine izabere taj OT bend makar ispali kao poslednji u polufinalu i da kazu momcima lepo: "Heej momci izvinite mi imamo neke nase kombinacije,volja naroda je izneverena,ljudi su dali tolike pare 30 hiljada glasova za 10-15 minuta za vas trosili pare a mi smo vas pokrali",hajdee u znak izvinjenja ove godine idete vi interno,mi vam placamo sve komplet i nastup i kostime i sve sta god zelite,zasluzili ste da odete dugo se nece ponoviti da neko dobije toliko sms poruka kao vi,zbog toga vi idetee..
Neee,oni se nisu udostojili ni na konkurs da ih prime,a primili razne budalastine od pesama najgori beosong ikada..

Nevenu Božović je 2019. godine po televotingu pobedio Serhat :sm: kraj priče...

Za moj ukus jako loša beovizija te godine.
Mislim da bi ot bend lako ušao u finale, ali 15. mesto u finalu maksimum.
Nemam dokaze, ali Kon je pobedio zbog nečijeg uticaja/ platio, šta već, i niko drugačije me ne može razuveriti😅
Sa druge strane i iznenađen sam 10. mestom u polufinalu.
I dalje mislim da bi moj favorit te godine pesma "Glorija" najbolje prošla, makar kod žirija.
Ma od njega bi svi bolje prosli, Glorija,Etar,OT Bend cak i Amidzic sa pokojnim Marjanovicem iako je pesma stvarno bila tesko njesra,cak i ona dvojica onaj Dusan Zrnic i Andrej Ilic su imali korektne pesme,cak pazi kada ja to kazeem CAK I ANA NIKOLIC BILI SMO NAJLEPSI..i onii od svih njih stave kuma Marka Kona,gospodina Zeljka Jomsimovica da zajedno sa drugaricom Biljom Krstic i pokojnim Kornelijem zaseru svee i obrukaju Srbiju te godine u Rusiju i etoo gaa,prvi put Srbija ne ode u finale bruka i sramota zaista,pre toga 1.mesto i u Beogradu 6.mesto a u "bratskoj" Rusiji ispusili uzaas..

Nevenu Božović je 2019. godine po televotingu pobedio Serhat :sm: kraj priče...
A u Srbiji je pobedio Dzenan i Una i Nataša hehe,ali ziri i tetka Goca Tržan i Sanja Ilic bili odusevljeni pesmom,koja je lepa baladica sve fino,ali nije za evrovziju.
Te godine smo isto imali mnogo mnogo boljih pesama od Nevene Bozovic,ali kad smo bili glupi jbg..

A u Srbiji je pobedio Dzenan i Una i Nataša hehe,ali ziri i tetka Goca Tržan i Sanja Ilic bili odusevljeni pesmom,koja je lepa baladica sve fino,ali nije za evrovziju.
Te godine smo isto imali mnogo mnogo boljih pesama od Nevene Bozovic,ali kad smo bili glupi jbg..
pFrsyN.gif

Da kad pomenu Zrnića zar nije bilo da će ove godine biti prateći vokal Jeleni Vlahović ili je samo pjevao u studijskoj verziji?

Meni je inače njegova pjesma iz 2009 najbolja.

Ma kakav OT bend 2016. oni se raspali tri meseca nakon te Beovizije lol
2013.godine se prijavili za beosong i mnogi su bili ushiceni koji ih vole tj idalje ih voleli,posebno jer Vukasin bio i na evrovziji u medjuvremenu za Bosnu,medjutim nazalost nisu primnjeni medju 15 pesama,a primnjene pesme su uzasne bile bukvalno,jedino smo te godine mogli eventualno Svilara da izaberemo eventualno grupu KAL,ovo ostalo smaranje dosadna Maja Nikolic,losa pesma MOJE 3,ova isto smarala sa onim "Haloo haloo", one 3 Winks devojcicee za deciju evrovziju i to je too...Lana i aldo i ekipaa ostala..

Nisam znao da su kumovi, ali vodim se nekom logikom da je Kon pre sve muzički producent, i da je odradio pre i odrađivao i nakon evrovizije neke emisije/pesme za rts džabe, a da mu je nagrada (plata) bila putovanje na evroviziju😅

Nisam znao da su kumovi, ali vodim se nekom logikom da je Kon pre sve muzički producent, i da je odradio pre i odrađivao i nakon evrovizije neke emisije/pesme za rts džabe, a da mu je nagrada (plata) bila putovanje na evroviziju😅
Jos uvek ne mogu to da prezalim i nikada necuu,evoo sada bih platio koliko god da trebaa da se skupi OT Bend i ode na evrovziju ako moze etoo nekim cudom sa tom istom pesmom,evoo toliko je cela moja porodica i komsiluk i svii bili razocarani te večeri da nemam rečii prvi put bratee uzeo telefon da glasam stigao mi racun solidan za telefon,ali za dzabee,RTS celoj porodici pokupio pare opljackao nas nevidjenoo,aa pokrali ih i otisao KONJ,ee zatoo cu zauvek biti besan,PRAVDA ZA OT BEND,PRAVDA ZA OT BEND,PRAVDA ZA OT BEND!
Srećom lepše smo se osećali u maju te godine,em Konj zasluzeno ispao,em nam mali Ribak pobedio,smarao sam sve koje poznajem da glasaju oni se nećkali izmedju Norveske,Bosne i Azeraa medjutim ja kada naredim ZA RIBAKA IMA DA SE GLASAA,ONDA SU MORALI JBG DA GLASAJU..
Sa porodicom sam imao manji problem,realno nisam ih smarao,jer im se pesma svidela i po nekoliko poruka je svaki član porodice poslao za Ribaka,moj ćale se nervirao celo večee jer smo dali samo 10 poena Norveškoj,kaže nepravda trebalo je Ribaku 12 da damo,čoveku se jako pesma svidjala sećam se..

Back