Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Hocu da vidim Balosa i Saru Jo obavezno na ESC, moze i Zejna sa nekom pesmetinom. Njoj bi bas pristajala Eaea, zamisljam je u tom fazonu.
Uff, pa taman, Španjolska nakon Ćane šalje Golubicu, Zejna nakon Ćane postaje Golubica, logičan slijed događaja koji bismo voljeli vidjeti 🥵🥵🥵

Pa i Aleksandru R. mogu da zamislim za 20-30 godina, jer od nje ni ne očekujem negu plesnu koreografiju.

Moji omiljeni nastupi od povratka NF:

2018 💀

2019

2020

2022

Naravno i Konstry, Ana Stanić, pa i Zorja, koncept Angellininog...

Ali Lord hahahahhahahahhahahahhahahahhahaha kakav užas

Niko nikad kao Neda Ukraden - Pompa 🥰

Pa i Aleksandru R. mogu da zamislim za 20-30 godina, jer od nje ni ne očekujem negu plesnu koreografiju.
Ma ono što se podsmevala Joksimoviću. Ja AR bez obzira na sve njene ispade obožavam kao pevačicu.

Znam, ali ja zaista nemam ništa protiv toga da stariji pevači učestvuju na Evroviziji. Ovo sada mi je prilično čudno, pa Luka sa svojih 30 godina nije ni među 50 najmlađih izvođača ove godine (uključujući članove bendova itd), tj. u starijoj je polovini. Hrvati su valjda najstariji...

Kada pobedimo, lepo Brenu interno šaljemo, kao Grci Annu Vissi, Joksimović da joj uradi pesmu. ❤️
Glasovi od Bugarske do Albanije...

U Italiji mi praktično svi Albanaci neke srednje generacije spominju odmah Brenu, Cecu i Draganu, čim čuju odakle sam...
(Davnih dana, pre jedno 15-ak godina sam na to prevrtala očima, i govorila im kako ja to ne slušam, pa bi se oni šokirali :), a danas mi je to super i nekakav dokaz koliko muzika spaja ljude čak i u građanskim ratovima: Albanci su i u jeku rata slušali naše narodnjake, kao i Bošnjaci Cecu tokom rata 90-ih).

Kad sam jednom bio u Rumuniji, par osoba, kad su čuli da sam iz Srbije mi se pohvalilo kako obožavaju Nedu Ukraden i Slatki Greh. :ROFLMAO: Pomešali, ali i Neda je tamo ogromna zvezda.

Hocu da vidim Balosa i Saru Jo obavezno na ESC, moze i Zejna sa nekom pesmetinom. Njoj bi bas pristajala Eaea, zamisljam je u tom fazonu.
Hehehe whisky, "Eaea" je karakteristična pesma za određeno podneblje, i baš autohtona što bi se reklo, to je nešto potpuno drugo, to mora da bi ličilo na nešto da napiše baš neko iz Andaluzije, a ne vidim razlog zašto bi se neko na PZE prijavljivao sa takvim nečim...

Upravo tako. Čak je i za Rumbu bilo komentara da je super, ali da bi trebalo da predstavlja Španiju a ne Srbiju sa takvom pesmom.

Back