Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Dobro "Rumba" je više nekako i internacionalno, to može da prođe, ali "Eaea" sa onakvim motivima i elementima, to je već nešto totalno drugo... :)

U Italiji mi praktično svi Albanaci neke srednje generacije spominju odmah Brenu, Cecu i Draganu, čim čuju odakle sam...
Da li su to Albanci iz 🇦🇱 ili sa 🇽🇰?

Kad je Ceca imala koncert u Skoplju, nakon Ušća mislim, sa Kosmeta je bilo organizovanog autobuskog prevoza albanskih prevoznika, kao ovo sad za Vučićeve mitinge što se radi, interesovanje je bilo kao da idu na Vudstok.

• Wow
Reactions: Mrm
Da li su to Albanci iz 🇦🇱 ili sa 🇽🇰?
Iz Albanije.
Nisam nikad upoznala nekog s Kosova, mada oni iz severne Albanije često imaju neku rodbinu na Kosovu...

Pretpostavljam da s Kosova više emigriraju ka germanskim zemljama (Švajcarskoj, Austriji, Nemačkoj...)

Iz Albanije.
Nisam nikad upoznala nekog s Kosova, mada oni iz severne Albanije često imaju neku rodbinu na Kosovu...

Pretpostavljam da s Kosova više emigriraju ka germanskim zemljama (Švajcarskoj, Austriji, Nemačkoj...)
Ima i iz Mkd dosta, ceo Debar i okolina Gostivara je u :it:

Pa dobro, biće prilike. Neka snimi još neke pesme, korak po korak napreduje i doći će na red i više nastupa.

Tea o Luki i učešću na PZE
"Luki čestitam i želim mu da uspe u Liverpulu. Meni u ovoj situaciji takav vid projekta ne treba, jer bih dodatno poludela, morali bi da me hospitalizuju. Možda se sledeće godine prijavim na takmičenje, ako budem imala dobru pesmu i performans - kaže Tairovićeva koja priprema album i veliki koncert na Tašmajdanu 17. juna."

Tea o Luki i učešću na PZE
"Luki čestitam i želim mu da uspe u Liverpulu. Meni u ovoj situaciji takav vid projekta ne treba, jer bih dodatno poludela, morali bi da me hospitalizuju. Možda se sledeće godine prijavim na takmičenje, ako budem imala dobru pesmu i performans - kaže Tairovićeva koja priprema album i veliki koncert na Tašmajdanu 17. juna."
Uxx pojedini eminentni forumasi vec sad na urgentnom posle ove polu-najave

Udri Teco da pocrkamo!

Ne mogu te strimove. Gledam na YT (preko smart TV-a) emisije NoveTV, N1, ali me više to smorilo... sve sa nekim zakašnjenjem. Nekad mi je to bilo kao ok (što bi rekla zmijurina Zekić - u današnje vreme kabla i interneta kukati što nemate neke televizije...) da eto pogledam sa zakašnjenjem ono što volim ali mi se smučilo. Tamo gde ja živim nema... drugog operatora... jedino preko Total TV-a, a nemam gde satelitsku da instaliram. :( Još kad sam video, ako je tačno, da su negde u BG nudili TV kao poklon onima koji pređu iz SBB u Telekom.. mislim...

Tea je super potencijal ako kapira ESC i kapira da ne može sa ovim stilom tamo vec mora da ga pozapadnjaci.

Ali zena je hodajuca harizma kakva se retko vidjala i na ESC sceni. Bukvalno bi mogla da stane u red sa legendama poput Eleni ili Chanel AKO kapira da mora da menja stil pesme i da budem mnogo vise pop nego inace.

Pa da, para ima da kupi jaku pesmu samo je pitanje koliko ona kapira to i koliko kapiraju ljudi oko nje.

Naravno malo orijentalnih zvukova kao u Fuegu moze da bude ali mora pesma u sustini da bude cist pop zvuk.

Ona sama je bomba koja gori na sceni, prelepa i prehariznaticna. Bulvalno potencijal za sam vrh tabele.

Samo ako je pametna

Bila je dobra emisija, vredi pogledati kako razmišlja. Na kraju je uživo otpevao "Greh". Ko nije gledao delić nastupa može da pogleda na ogae serbia instagram story-ju.

Last edited:
Bila je dobra emisija, vredi pogledati kako razmišlja. Na kraju je uživo otpevao "Greh". Ko nije gledao delić nastupa može da pogleda na ogae serbia instagram story-ju.
Pogledah taj delić. Ladno su ga ostavili da peva na plejbek, pored onakvog benda...

Pa nije plejbek nego uživo ali uz matricu. Možda bend nije bio spreman da to odsvira.

• Like
Reactions: Mrm
Pa da, para ima da kupi jaku pesmu samo je pitanje koliko ona kapira to i koliko kapiraju ljudi oko nje.

Naravno malo orijentalnih zvukova kao u Fuegu moze da bude ali mora pesma u sustini da bude cist pop zvuk.

Ona sama je bomba koja gori na sceni, prelepa i prehariznaticna. Bulvalno potencijal za sam vrh tabele.

Samo ako je pametna
Menadzerka Omikron!

Salu na stranu, ovo je takav koncept. Vec cujem My Number One 2k24 na steroidima. Pod hitno da krenemo da hajpujemo nju i njenog menadzera na mrezama

Back