Stole
Ekspert
Znao sam da ce neko to dodati, jao kako smesno a ha haU polufinalu lol
Znao sam da ce neko to dodati, jao kako smesno a ha haU polufinalu lol
Aha, onda ok. Povlacim.On je izbeglica iz Prištine.
Za ovo se stedi kod mene!svih 20 glasova?
Bravo!!!
Vidi se da ne prati escSestra koja ne prati toliko esc, kaze da ako luka ode ima velike sanse za pobedu(pritom bas ne voli tu vrstu muzike)![]()
Lepo, ali i ruzno!Savo zaista vlada scenom i ima karizmu ali s druge strane mi je toliko antipatičan i odbojan da bih ga gađao nečime, izvinite
Opisao si mene minus vladanje scenomSavo zaista vlada scenom i ima karizmu ali s druge strane mi je toliko antipatičan i odbojan da bih ga gađao nečime, izvinite
Hvala puno, častim te žvakomRešeno, dokaz neću javno nego preko dm.
Jedan je zivotMcSteamy najbolji forumaš confirmed
Sad me izazivaš da u finalu otvorim novčanik![]()
Sara ja bih pre rekao.Ma ja stvarno ne mogu da zamislim sad da Luke pobedi. Jednostavno on nije popular kao Hurricane da moze da prezivi neki messy nastup i pobedi.
Plus pesma nije viralnog tipa kao Konstrakta.
Meni ovo vise lici na Saska Janks situaciju iz 2019.
Dečko peva lepo ima dobar glas,ali je jako falširao i on me je kao i mnogi vokalno razočarao,kadriranje večeras rts i scenu ne bih komentarisao,koliko god mnogi pljuvali prethodne godine,meni bolja bila 2022.godine,sada se vidi čak i po pesmama. Prosle godine sam navijao za Konstraktu Zoe Kida Zorju imao sam eto i svoj top3,a sada...mada hajde sacekajmo četvrtak možda nas neko baš divno iznenadi kao Konstrakta prosle godine i sutra nam bude jače polufinaleMeni se u rekapitulaciji najvise Boris izdvaja
Gađao bih te cvećem,Opisao si mene minus vladanje scenom