Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Savo zaista vlada scenom i ima karizmu ali s druge strane mi je toliko antipatičan i odbojan da bih ga gađao nečime, izvinite

Bogami Shy odličan vokalno, dao sam mu 4 samo samo malo zbog krajeva, ali Savo Perović mi je jači vokalno bio od Tićonija.. 😮 💥✌️
Vokali:
1. Perović
2. Tićoni
3. Boris
4. Filip Žmaher
5. Italijani (zbog njega, ona je savršena)
6. Shy

Ma ja stvarno ne mogu da zamislim sad da Luke pobedi. Jednostavno on nije popular kao Hurricane da moze da prezivi neki messy nastup i pobedi.

Plus pesma nije viralnog tipa kao Konstrakta.

Meni ovo vise lici na Saska Janks situaciju iz 2019.

Savo zaista vlada scenom i ima karizmu ali s druge strane mi je toliko antipatičan i odbojan da bih ga gađao nečime, izvinite
Opisao si mene minus vladanje scenom

Boris i Princ su ukrali moje srce veceras, ali Boris gori kraj je mrak traje

Ma ja stvarno ne mogu da zamislim sad da Luke pobedi. Jednostavno on nije popular kao Hurricane da moze da prezivi neki messy nastup i pobedi.

Plus pesma nije viralnog tipa kao Konstrakta.

Meni ovo vise lici na Saska Janks situaciju iz 2019.
Sara ja bih pre rekao.
Koliko god ti iz nekog cudnog fetisha voleo Sasku, ona je 5 nivoa ispod ovoga.

Meni se u rekapitulaciji najvise Boris izdvaja
Dečko peva lepo ima dobar glas,ali je jako falširao i on me je kao i mnogi vokalno razočarao,kadriranje večeras rts i scenu ne bih komentarisao,koliko god mnogi pljuvali prethodne godine,meni bolja bila 2022.godine,sada se vidi čak i po pesmama. Prosle godine sam navijao za Konstraktu Zoe Kida Zorju imao sam eto i svoj top3,a sada...mada hajde sacekajmo četvrtak možda nas neko baš divno iznenadi kao Konstrakta prosle godine i sutra nam bude jače polufinale ;)

Back