FFM
Ekspert
Sa ovim zvukom nece mnogo toga u trendingako laže koza ne laže trending. videćemo sutra.

Sa ovim zvukom nece mnogo toga u trendingako laže koza ne laže trending. videćemo sutra.
nema mesta u malom mozgu da se svi upamteJeste, ali neko mora i da ostane upamcen, zato sutra polazem sve nade u drugo PF![]()
Kaarija zna tri reci engleskog i pojesce Luku Crnog za uzinu izmedju rucka i vecere u LiverpuluMozda smo imali preterana ocekivanja od Luke. Na tolikoj sceni ne moze puno toga da se uradi da bi bio neki spektakl. I dalje mislim da je bolje da nas Luka predstavlja u Liverpulu nego Filip, Nađa, Zejna i dr. Momak je deo urbane kulturne i muzicke scene, dobro govori engleski jezik, snalazi se solidno sa medijima u ovim intervjuima koje smo gledali, muzicki je obrazovan, ima neki svoj stil i pesma se moze ispeglati i uraditi bolje kadriranje. Ali glas se mora bolje cuti i mora resiti nesto, posebno u delu kada nekoliko puta peva "svet goooori". Kritično kod tih tonova.
Drzim fige u finalu.
Hoćemo update kad se probudiš!sad kad mi se sleglo iz ovog pf ipak Luke i dalje najbolja opcija, ali od nekoga ko je igrao na lagan TOP 10 sada samo finalista.
iako je Filipov paket lepše upakovan Lukina pesma je pamtljivija i upečatljivija.
aj da vidimo sutra, tj. već danas šta će biti.
GledamNzm zasto ali vec vidim portale kako pisu da je jedan od ucesnika - Boris nastupao sa erekcijom![]()
Luki to najmanje smeta, većinu pesme ionako šapućeSa ovim zvukom nece mnogo toga u trending![]()
i ja sam gledao sa erekcijom na svaki njegov triler u glasuNzm zasto ali vec vidim portale kako pisu da je jedan od ucesnika - Boris nastupao sa erekcijom![]()
Ovo drugo...Goreće forum sutra nakon RUMBA BUM BUM! Ili zato što je pokidala ili zato jer će se ispostaviti da je lažni hajp ehehehheh
Pročulo se već da ga ima, leleeeeeNzm zasto ali vec vidim portale kako pisu da je jedan od ucesnika - Boris nastupao sa erekcijom![]()