Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Sviđa mi se kako smo Sava koji je bio u trendingu ceo februar, treći po lajkovima i jedan od sekundarnih favorita prežalili za 5 minuta 😂 😭
Realno Savu ne znam da li sam izdrzao jednom da cujem celu pesmu u toku februara koliko je loša,krindži i odvratna kao i on,bukvalno ni u malom mozgu mi nije bilo da on ima bilo kakve šanse za pobedu,što sam više puta i juče napisao. Medjutim toliko je on hajpovan,kao i Angelina,tako da sam bio u fazonu da NE POBEDJUJE 100%,ali finale nazalost ulazi,medjutim sam se prijatno iznenadio kada sam video da ipak publika i žiri nisu bili večeras gluvi srećom.
Čak ni Tijana nije prošla u finale večeras sa istom pesmom koju fura već 20 godina(toliko dugo već nema nijedan jedini hit)...

Ali ja ne mislim da je on fejl što se očekivanja tiče, trudio sam se da ih držim na nivou realnog. Ne sviđa mi se kako je snimljeno, ideja mi je odlična. Ali ok je da svako ima drugačiji utisak, nemam problem sa tim.
Ma kao sto rekoh, nije on kriv sto mi fantaziramo 🤣. Sta je decko obecao, to je i deliverovao.

mada moram reći svaka čast Luki i Filipu kojima je ovo bukvalno prvi javni nastup u životu i koji su barem za sada po pregledima privukli najviše pažnje.

Momci su bukvalno amateri totalni, nikada pred kamerama nisu nastupali.

Da, Luka nije kuvana noga kao npr Tijana Bogicevic koja je pokusala neki diva momenat, neki seksipil, a izgledala kao da ce je streljati po zavrsetku nastupa. Luka je prosto takav, neobican, nerd tip

Kaze se 'te sakam mnogu', kako mozes biti tako nepismen da napravis gresku jeziku koji ti nije majcin?
Volim da me naucis ti... :(

Od pernica do pernica... ❤️‍🩹 kako bi bila dobra Mkd verzija...

u jbt 02 h... :eek:

Da, Luka nije kuvana noga kao npr Tijana Bogicevic koja je pokusala neki diva momenat, neki seksipil, a izgledala kao da ce je streljati po zavrsetku nastupa. Luka je prosto takav, neobican, nerd tip
da ali lepo se slika, ne dleuje da ima tremu, da se plaši,... naravno kome ta energija ne odgovara ne odgovara ali nemaš osećaj da je do pola radio, dao se skroz, nemaš osećaj da se plaši ili da se usrao.

Daću i ovima iz drugog polufinala šansu da mi promene mišljenje, ali za mene Luka nema konkurenciju. Kao što kaže omikron, ono što kod tog nastupa nije dobro, da se popraviti.
Problem je što se harizma ne može popraviti. Jedna je Konstrakta,retke su osobe poput Konstrakte koje bi pažnju na sceni privukle i da samo stoje sa peškirom na glavi i gledaju 3 minuta u jednu tačku,ljudi bi u komentarima pisali u fazonu: "Woooow kako je ova cura harizmatična,kakva ekspresija lica,kako je taj peškir lepe boje i sladak.." e o tome govorim..
Sa tim se jednostavno rodiš,ili nemaš,ili imaš harizmu,neko je zvezda,a neko ne to se odmah vidi.
Sada vam je jasno zašto Filip i Luka nisu zvezde u Srbiji,a ni u svetu i nikada neće biti.
Isti slučaj od ženskih takmičara je Angelina,ona će zauvek biti kuvana noga i priglupa i to se ne može promeniti i da plati milijardu dolara za svoj nastup i plesače,ona nema jednostavno to u sebi i ne zna pevati..

Od nje mi je bolji Luka to sigurno.

Filip takođe ništa manje vredan paket od Lukinog. Ovaj nastup večeras je grmeo. Što neko reče samo je falila publika da upotpuni doživljaj. Ma šta reći. Jasmin. ❤️
Meni se šalje ovaj negenerični pop. Šta će nam bizarnost ove godine, daj da đuskamo i divimo se slatkoći i harizmi.

ono što je bitno da smo skočili na kladionicama tokom pf i da nakon njega nismo pali, znači sve je super, klopka zna šta radi.

Tako je + ima i onog da on oseća vajb pesme, uopšte cela zamisao je njegova i to se projektuje, dok su nesrećnoj Bogićevićki uvalili pesmu koja nije njen senzibilitet, obukli je žalosno i zakinuli nastup i to sve na nju tako kuvanu+barenu.

da ali lepo se slika, ne dleuje da ima tremu, da se plaši,... naravno kome ta energija ne odgovara ne odgovara ali nemaš osećaj da je do pola radio, dao se skroz, nemaš osećaj da se plaši ili da se usrao.
Sa ovim se slazem, ali mi je los utisak sto je tiho pevao, bukvalno matrica ide preko njega kao karaoke

Back