Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

reče čovek koji je imao nervni slom kad je konstrakta pobedila, aj begaj tamo
Toliki sam nervni slom dobio od pobede Konstrakte,da sam lobirao na svim mrezama da se glasa za nju i licno poslao prvi put u zivotu svoj glas nekome na nasem izboru i isao na njen koncert prvi put u zivotu 2022.godine. da,da,da..

Kada neko nešto lupi,a ostane živ..
Tebi je sigurno bila favorit Sara sa onim narodnjakom,ili Zorja sa Žalopojkom.
Kada sam ja slusao "Mistake mistake" i Zemlju gruva" ti si bio u pelenama,begaj ti tamoo..
Sećam se Zemlje gruva i iz 2009.godine čini mi se kada je Kesić Zoran bio na klaviru u pozadini sa njih dve i ispao u polufinalu..

gospode bože
16 godina već znam za Anu,zapravo i malo više..
Vi ste za nju čuli prošle godine,do tada bukvalno niko sa ovog foruma nije znao ni da ona postoji,daj Bože 1% ljudi u zemlji Srbiji da je čuo za nju,klinci koji slusaju bunog korelija i ostale Jale su cak neki u anketi kako se zove nasa predstavnica na evrovziji odgovarali: "Mega Markl",sramota je da se za nju culo tek kada je imala 43,a zena sa 20+ se pojavila na sceni,jos dok je bila plavuša u pre zemlje gruva u "Mistake mistake",znam više o njoj i njenom životu sada,nego što ćeš ti znati o bilo kojoj poznatoj ličnosti do kraja svaog života,tako da kada sledeći put počneš trabunjati o tome da ja MRZIM KONSTRAKTU,razmisli dobro da li to ima bilo kakvog smisla.

Mrmi prodao si Tićoni za kilo hleba tim menjanjem avatara...
Jooj from pillow to pillow me patosiralo, Poki...
sa onom melanholijom u glasu, oseca se i neka bol, ima i jecaj sitan onaj prelep... :cry:
Sad da vidimo da li Egret moze sutra da ga nadmasi... :love:

Back