Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Jel imamo neki info šta je sa videima?

Da ih nisu prvo postavili mislio bi da će sve odjednom posle drugog pf, ali pošto jesu ništa mi nije jasno.

Jel moguće da toliko treba vremena da se reše audio problemi?

Čak se i on vratio sa lošijom pesmom i bio vokalno mnogo lošiji nego prošle godine.
Nisam očekivao da će se Boris "ugušiti" i "poginuti" vokalno onako kao sinoć,ovo mu je najlošije uživo izdanje ikada,tako da je baš veliko iznenadjenje da je prošao sinoć,vokalno je miljama bio bolji 2022.godine.
basketball wives GIF by VH1

Jel imamo neki info šta je sa videima?

Da ih nisu prvo postavili mislio bi da će sve odjednom posle drugog pf, ali pošto jesu ništa mi nije jasno.

Jel moguće da toliko treba vremena da se reše audio problemi?
Sklanjali su snimke i prosle godine, ostavljali samo snimke sa finala.

Nastavilo se prokletstvo trećeg nastupa na srpskom NF.
Opet lutkitza Boris S. Mitrovica Sport Klub komentator glashchina oporgnuo teoreme zavere:

1. jESC srpsko NF 2010.
2. PzE '22
3. PzE' '23 - prolazak dalje !!

Imajući u vidu da još uvek nisu vratili snimke imam utisak da RTS ima ono čuveno radno vreme koje funkcioniše u državnoj administraciji:

8h - 14h, pauza 9.30h - 12.30h

Ti mi kazes da se ne blamiram? Ti koji si do jutros mislio da ce nastupati u onoj zutoj haljini? Ti pricas o Bozicu?
Prekinite se svadjati oko gluposti,jasno je kao dan da Zejna ne putuje u Liverpul,ako mislite da "lupetam" setite se da sam pre nesto vise od 24 sata ovde napisao,da Savo Perović SIGURNO NIJE KANDIDAT ZA POBEDU,te da je glupo da se o njemu toliko raspravlja.
Zejna ce moguce uci u finale,ali u tom smislu Zejna baš deluje kao Savo i Angelina, "veliki favoriti" koji zapravo to nisu,već su samo ishajpovani.
Bolje mesto ce moguće i ove nesrecne Hurricane vol.2 zauzeti nego Zejna,Savo i Angelina u ukupnom poretku ZAJEDNO,videćete..

Prekinite se svadjati oko gluposti,jasno je kao dan da Zejna ne putuje u Liverpul,ako mislite da "lupetam" setite se da sam pre nesto vise od 24 sata ovde napisao,da Savo Perović SIGURNO NIJE KANDIDAT ZA POBEDU,te da je glupo da se o njemu toliko raspravlja.
Zejna ce moguce uci u finale,ali u tom smislu Zejna baš deluje kao Savo i Angelina, "veliki favoriti" koji zapravo to nisu,već su samo ishajpovani.
Bolje mesto ce moguće i ove nesrecne Hurricane vol.2 zauzeti nego Zejna,Savo i Angelina u ukupnom poretku ZAJEDNO,videćete..
Ko je rekao da je Savo kandidat za pobedu?

Mislim da imaš unutrašnji monolog, tj svađu sa samim sobom

Back