Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Onaj bend sugavi je prosao jer je jedini rok bend i uvek ima ljudi u publici i žiriju koji glasaju za taj upokojeni zanr.

Bukvalno svake godine rok bend prodje

to je ono sto je ona i sto treba furati i onda odjednom skrenula sa puta "Šuška se šuška da mnogooo volim Duškaa" i onda na kraju ovaj treš koji joj nije trebalo,lol..
Ovaj deo recenice je upravo razlog zasto je postala zvezda! Da su joj put prekrajali takvi poput tebe i dalje bi se vukla po PzE i prosila za drugim evrovizijskim pokusajem.

Onaj bend sugavi je prosao jer je jedini rok bend i uvek ima ljudi u publici i žiriju koji glasaju za taj upokojeni zanr.

Bukvalno svake godine rok bend prodje
To što ti ne slušaš odredjenu vrstu muzike ne znači da je taj žanr šugav,već se tebi ne dopada,ili imaš veoma loš muzički ukus.
U tvom slučaju su verovatno obe opcije realne.
To je kao kada bih ja lupio i ostao živ da je DŽEZ ŠUGAV,DA JE OPERA ŠUGAVA,ILI KLASIČNA MUZIKA,a svestan sam da su ova 3 žanra izvesno 3 najbolja i najkvalitetnija žanra,e sada što ja privatno ne slušam toliko tu vrstu muzike,ne znači da je to "upokojen" ili "šugav" žanr,tako da saberi see,ok? ;)

Ovaj deo recenice je upravo razlog zasto je postala zvezda! Da su joj put prekrajali takvi poput tebe i dalje bi se vukla po PzE i prosila za drugim evrovizijskim pokusajem.
Bukvalno to. Ovo sto sad peva jeste teska komercijala, ali je itekako primecena i trazena. A da je ostala u fazonu kom je bila ranije, i dalje bi bila kako bi je mnogi nazvali "podrumara".

Prve fotke sa probe 2. polufinala

Hurricane, Nadia, Filarri, Zejna

FqOJKEdWAAAkfk_.webp FqOJKEdWIAI5ABP.webp FqOJKEZXsAEeGOq.webp FqOJKEgXgAY6JlC.webp

Frajle, Igor Vince i Bane Lalić, Egret, Dzipsii

FqOJTK0XsAMn5-f.jpg FqOJTK1WIAMjZvn.jpg FqOJTK1WcAgzliu.jpg FqOJTKxXwAAKEJT.jpg

Last edited:
Eegor, Jelena Vlahović, Ivona, Gift

FqOJTKxXwAAKEJT.jpg FqOJYH-XgAAy6S5.jpg FqOJYH9XsAQE-4h.jpg FqOJYH9WIAY6mjX.jpg

Milan Bujaković, Duo Grand, Andjela, Doris Milošević

FqOJgcrXsAERxMX.webp FqOJgcqWAAIaIi2.webp FqOJgcsXsAk-H6B.webp FqOJgcqWIAAOcQD.webp

Back