M O L I M? LINKOtkrio sam tviter profil Zayne. Kakvo blagosad sam video da je nekome ko je ostavio bezveze komentar odgovorila onim gifom girl bye
Obozavam
12 plus 12Luka je 11. u opštem trendingu a 8 u muzičkom.
Ne nadaj se da ćeš izbeći njega,oni svudaa sviraju i stalno mega popularni su i samo ko ne živi makar neko vreme u NS,nije nikada video Jocu ili cuo za njega.Pošto se uskoro selim u Novi Sad je l' možete da mi kažete gde sviraju Gift da znam da nikad ne odem tamo?
Za nju je najbolja pesma srednjeg tempa.Zejna da nastavi da čita forum! Ako ne pobedi ove godine neka spremi banger za sledeću godinu, a mi smišljamo nastup!
Ako Zejna nastavi da čita ovaj forum pomisliće da u subotu pobedjuje kao Konstrakta sa laganih 44+ hiljada glasova i 12 poena od žirija...Zejna da nastavi da čita forum! Ako ne pobedi ove godine neka spremi banger za sledeću godinu, a mi smišljamo nastup!
Ja sam Joci svaki dan pravio kafu kad sam radio u Coffee 2 GoNe nadaj se da ćeš izbeći njega,oni svudaa sviraju i stalno mega popularni su i samo ko ne živi makar neko vreme u NS,nije nikada video Jocu ili cuo za njega.
U subotu će eksplodirati tvt kada navale svi njegovi fanovi na telefon!
Ne znam ga lično,ali poznajem ljude koji ga znaju i upoznali su ga,kažu uglavnom da je Joca kul lik skroz i da se voli šalitiJa sam Joci svaki dan pravio kafu kad sam radio u Coffee 2 Go
Nego šta, nećemo da ih pljačka neka Saša Žan Batist!Poslaće OGAE forum svoju pesmu na PzE kao što su hrvatski forumaši poslali Harmoniju Disonance ahahahahaha
Ali Darko Dimitrov da radi aranzmanPoslaće OGAE forum svoju pesmu na PzE kao što su hrvatski forumaši poslali Harmoniju Disonance ahahahahaha
Kakvo je tvoje mišljenje o Joci legendi Ajkuli?Ja sam Joci svaki dan pravio kafu kad sam radio u Coffee 2 Go