Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Ovaj što je lupio pa ostao živ da je Luke dobio manje glasova od publike od CHEGIja je na nečemu :D
Možda se vodio logikom prosle godine oko tog benda i oko toga da je prosle godine u prvom polufinalu Lift od publike dobio 12 poena,Zorja 10 a Konstrakta SAMO 8,kao kontao je to je polufinale pa nije mnogo ljudi glasalo,jer su bili ubedjeni da ide u finale pa se publika manje cimala kao oko Zorje i Konstrakte prosle sezone..

Srefan Shy pred nastup u Liverpulu :love: :love:

copenhagen-denmark-friday-9th-may-sanna-nielsen-performs-her-song-F4J2H4.jpg

Ja glasala jednom za Luku, drug 10 puta za Chegija tako daaa... Vodim se logikom da smo znali da će Luka proći pa nismo morali da se ispucamo, a Chegijevcima je bilo sad il nikad.
Upravo tako to i ja kazem,stisnuti su bili ovi sa favoritima tek u finalu ce mnogo vise glasati,a ovi nesigurni njima je stani-pani baš bilo.

Pa to. Glasala sam više puta za Nađu jer sam kontala da joj više znači pomoć nego Luki.

Pa to. Glasala sam više puta za Nađu jer sam kontala da joj više znači pomoć nego Luki.
Nađa mi isto bas deluje kao da ce neocekivano za mnoge lepo proći u finalu,može biti neka Zoe Kida za 2023.godinu makar po 5-6 poena pokupiti i od jednih i drugih cak mozda od zirija i vise,mozda je ziri ishajpuje i prodje ko Božović zbog toga sto dobro zvuci uzivo ima lep nastup lepo izgleda i ima prijatnu boju glasa.

Ja cu sutra glasati samo za Filipa. Skroz kompletan paket. Svaka mu cast zaista. Da jedno, da kazemo, dete dodje sa tako dobro isproduciranom i modernom pesmom, nastupom i da izgleda kao da nema trunku treme, iako je garant izgoreo... Nadam se da nece proci ispod radara i da ga ceka lepa karijera.

Objektivno , mislim da će Filip biti drugi , a da pobedu odnosi Luka. Precenjujete Zejnu . Izabrala je brzu i dinamičnu pesmu , a igra kao moja keva u kuhinji . Žiri bi nas na ESC pokosio kao uraganke onomad. Mislim da je i naš žiri ukanalio. Luka ima i najviše pregleda i jako je zapažen nastup imao i drugačiji je od ostalih . Rumba bum bum , daj tišina tu !!! Hocu posle sto godina da nam ode muškarac , dosta je šovinizma .

Back