Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Ali ja sam samo kazao da MENI IMA.. 🥺
Izvinjavam se...
Ova konverzacija

mickey-mouse-tailor.gif

Smatram da je kod nje manji problem čak i energija ili ples, jer je kaže i trenirala dugo ples i to više različitih, već jednostavno ona kao pojava na sceni nije zanimljiva i nema harizmu, dakle da joj daju pesmu Švedske od ove godine, ili jos bolje od prošle godine Kornelijinu pesmu, niko ne bi primetio tu pesmu, nije scenična nikako ni harizmatična i tu se svaka polemika o Zejni i evrovziji završava.

A mozda samo tebi nije simpaticna. Meni je skroz na mestu i sabija kako peva, e sad sto je nasa estrada u pitanju a ne MF masinerija pa sve to izgleda dosta skromno i bazicno, to je druga stvar.

Pogledaj Korneliju na MF 2011-12. pa da vidis koliku razliku pakovanje pravi.

Mislili smo da su grozni i nismo glasali za njih. As simple as that.
Ako ti je Ivona ''grozna'' onda zaslužuješ da tebe i svi koji tako misle iduće godine predstavlja Empathy soul project ili Giht, pardon Gift! :love: As simple as that.

@Doctor Who
Mislim da je Ivona čak i prošla kod publike i to sasvim solidno (tipa na 5. ili 6. mjestu), masa ljudi po pitanju nje izražava negodovanje na društvenim mrežama i najviše su kivni od svih sinoćnjih ''gubitnika'' na njeno ispadanje, ali svakako stoji da bi bila u top 3 polufinala (i po žiriju i po televotingu) samo da je poznatije estradno ime.
Sve više sam ubjeđen da je upravo žiri kriv za neprolazak Ivone, Save a moguće i Anđeline (masa ni na teleglasanju nije proslavila sigurno), imam osjećaj da je prosjek godina članova žirija u polufinalima fazon 60 (po profesiji dirigenti u penziji, ili kompozitori iz ex-yu ere lol) i da su posahranjivali sve ove brže pjesme sa top nastupima a nagruvali poenčinama Frajle ili one kojekakve rok podrumare. Čisto sumnjam da su samo gledaoci zaslužni za njihove flopove.

A mozda samo tebi nije simpaticna. Meni je skroz na mestu i sabija kako peva, e sad sto je nasa estrada u pitanju a ne MF masinerija pa sve to izgleda dosta skromno i bazicno, to je druga stvar.

Pogledaj Korneliju na MF 2011-12. pa da vidis koliku razliku pakovanje pravi.
Ima i do toga,meni se naravno tip pesme ne dopada,recimo meni je Spanija bila horor,a deluje da se ova nasa fura na taj fazon,medjutim ako mi pesma Spanije,koja je manji tres i prijemcivija jos mnogima nije bila nesto,onda tek ova pesmica za grand festival 2005.godine mi logicno nece biti nesto.
Meni ni Hurricane(stara postava) nisu prodali foru,a osoba sam koja je pre toga u 90% slucaja navijala za Srbiju i bila i dosta subjektivna oko naseg predstavnika pisao komentare cak ranije kao podrska.
Dakle,ako se meni kao osobi iz Srbije ne dopada nekada ni malo nasa pesma,kako onda ocekivati hrpu glasova iz neke Litvanije,Gruzije ili Islanda..??

Sviđa mi se kako pojedini forumaši vole da nabeđuju ostale kako neke pesme ne treba da im se sviđaju i kako je ono što su videli i slušali ustvari sranje :)

Ja sam definitivno omatorio za ovakve diskusije. Da me neko tu po ceo dan kao kvoutuje i da me ubeđuje u neke stvari, ae bre. Zato više i ne ulazim u takve akrobacije. Samo mimovi i shit posting! 😍

A sledeće godine možda uopšte ne ispratim PzE pre takmičenja, kao što ove godine nisam ništa pisao dok nisu izašle pesme.

Sviđa mi se kako pojedini forumaši vole da nabeđuju ostale kako neke pesme ne treba da im se sviđaju i kako je ono što su videli i slušali ustvari sranje :)
Subjektivno nasa je muzika u pitanju neko ce pobediti i predstavljati zemlju i gledacemo evrovziju makar zbog Srbije i navijati,ali smatram da je svaka kritika dobrodosla uvek,posebno sto nas citaju sigurno i neki takmicari,ali i ljudi sa RTS-a i smatram da svako od nas treba reci sve iskreno kako stoje stvari,jer to moze doprineti poboljsanju naseg takmicenja,kadriranja nastupa,tekstova..
Recimo gajim nadu da će neko ako sa RTS ćita ovo shvatiti konačno da nam GREEN ROOM ne treba i da će konačnoo da izbaci to,kao i glupavi uvodni deo na primer od sinoc na pocetku takmicenja i show skratiti,jer nema potrebe da nase polufinale traje 3 ipo sata,ako u Svedkoj mogu trajati sati ipo vremena i biti zanimljivi,onda zasto i mi da nemamo kraći ali smisleniji i zanimljiviji show program.

Ja sam definitivno omatorio za ovakve diskusije. Da me neko tu po ceo dan kao kvoutuje i da me ubeđuje u neke stvari, ae bre. Zato više i ne ulazim u takve akrobacije. Samo mimovi i shit posting! 😍

A sledeće godine možda uopšte ne ispratim PzE pre takmičenja, kao što ove godine nisam ništa pisao dok nisu izašle pesme.
Tvoji komentari su primetio sam uvek u fazonu "Mator sam previše,ne mogu ja ovo,već sam u godinama itd",čitajući tvoje komentare čovek bi pomislio Petre da ti imaš MINIMUM 65 godina a da 45 godina barem pratis ESC :LOL: :D

Ja sam čovek od 50 godina u telu čoveka od 28.
Auu nisam znao,izvini onda..
Čak sam u početku kontao da se radi o liku koji nema toliko godina,nego da je u nekom nafuranom fazonu,kao vi ste svi klinjee neke i decaa,neću se bakćati sa vama..
Onda ti Boga mi spadaš u iskusnije članove ovog foruma.
Koliko dugo iskreno pratiš ovo takmičenje,koje je prvo takmičenje ESC kojeg se sećaš makar kroz maglu?

Back