I to je top bilo.A glavna mantra sezone - sklonite mi suze
Umirem. This one time of the year kada se isplati biti na Twitteru. Plus finale Evrovizije.
Smatram da je kod nje manji problem čak i energija ili ples, jer je kaže i trenirala dugo ples i to više različitih, već jednostavno ona kao pojava na sceni nije zanimljiva i nema harizmu, dakle da joj daju pesmu Švedske od ove godine, ili jos bolje od prošle godine Kornelijinu pesmu, niko ne bi primetio tu pesmu, nije scenična nikako ni harizmatična i tu se svaka polemika o Zejni i evrovziji završava.
Ako ti je Ivona ''grozna'' onda zaslužuješ da tebe i svi koji tako misle iduće godine predstavlja Empathy soul project ili Giht, pardon Gift!Mislili smo da su grozni i nismo glasali za njih. As simple as that.
Ima i do toga,meni se naravno tip pesme ne dopada,recimo meni je Spanija bila horor,a deluje da se ova nasa fura na taj fazon,medjutim ako mi pesma Spanije,koja je manji tres i prijemcivija jos mnogima nije bila nesto,onda tek ova pesmica za grand festival 2005.godine mi logicno nece biti nesto.A mozda samo tebi nije simpaticna. Meni je skroz na mestu i sabija kako peva, e sad sto je nasa estrada u pitanju a ne MF masinerija pa sve to izgleda dosta skromno i bazicno, to je druga stvar.
Pogledaj Korneliju na MF 2011-12. pa da vidis koliku razliku pakovanje pravi.
Ahmed je talentovana lutka, isto kao i Vasa.
Subjektivno nasa je muzika u pitanju neko ce pobediti i predstavljati zemlju i gledacemo evrovziju makar zbog Srbije i navijati,ali smatram da je svaka kritika dobrodosla uvek,posebno sto nas citaju sigurno i neki takmicari,ali i ljudi sa RTS-a i smatram da svako od nas treba reci sve iskreno kako stoje stvari,jer to moze doprineti poboljsanju naseg takmicenja,kadriranja nastupa,tekstova..Sviđa mi se kako pojedini forumaši vole da nabeđuju ostale kako neke pesme ne treba da im se sviđaju i kako je ono što su videli i slušali ustvari sranje![]()
Ako ti je Ivona ''grozna'' onda zaslužuješ da tebe i svi koji tako misle iduće godine predstavlja Empathy soul project ili Giht, pardon Gift!As simple as that.
Tvoji komentari su primetio sam uvek u fazonu "Mator sam previše,ne mogu ja ovo,već sam u godinama itd",čitajući tvoje komentare čovek bi pomislio Petre da ti imaš MINIMUM 65 godina a da 45 godina barem pratis ESCJa sam definitivno omatorio za ovakve diskusije. Da me neko tu po ceo dan kao kvoutuje i da me ubeđuje u neke stvari, ae bre. Zato više i ne ulazim u takve akrobacije. Samo mimovi i shit posting!
A sledeće godine možda uopšte ne ispratim PzE pre takmičenja, kao što ove godine nisam ništa pisao dok nisu izašle pesme.
Auu nisam znao,izvini onda..Ja sam čovek od 50 godina u telu čoveka od 28.
Sviđa mi se kako pojedini forumaši vole da nabeđuju ostale kako neke pesme ne treba da im se sviđaju i kako je ono što su videli i slušali ustvari sranje![]()