Pokahontas
Ekspert
Sledeće godine obavezno:Nisu izvodili SENHIT feat. FloRida sinoć u onom intervalu, ZAMERAM...![]()
Ima, devojka je sama pevala bez ikakvih pratećih...Pogledao sam opet Zejnu i žao mi je ali ona meni jednostavno nema energiju za izvođenje ovakve pesme na sceni![]()
Znači zbog ovoga sam otvorio Blic portal nakon 100 godinaKoje skicanje u komentarima haha placi moli tek ce da vas boli
Ahahahahaha, care!Sledeće godine obavezno:
![]()
![]()
Ne pričam o pevanju već o energiji.Ima, devojka je sama pevala bez ikakvih pratećih...Uzimajući to u obzir ovo je više nego dobro..
Samo neke udobnije stiklice da uzme, u ovim salonkama ce se polomiti. Zna se sta se nosi za bop nastup, a to sigurno nisu salonke.Normalno da nas čita! Od generalne do nastupa produžila nogu za 7 cm!
Žena se izgubila tamo negde iza plesačica.Pogledao sam opet Zejnu i žao mi je ali ona meni jednostavno nema energiju za izvođenje ovakve pesme na sceni![]()
Znači zbog ovoga sam otvorio Blic portal nakon 100 godina
![]()
![]()
A glavna mantra sezone - sklonite mi suzePošto se bliži kraj PzE sezone razmišljao sam koji momenat u ovim temama mi je bio najsmešniji i definitivno ću pamtiti još dugo komentar da Hurriland-u treba da uvedemo sankcije i vize.![]()
uh što se zaslađujete što gorim, ako akoOh someone's a bit bitter
![]()
Ali ja sam samo kazao da MENI IMA..Ne pričam o pevanju već o energiji.
I ako kažem da MENI NEMA, nema šta ti meni da govoriš da ima.
Smatram da je kod nje manji problem čak i energija ili ples,jer je kaže i trenirala dugo ples i to više različitih,već jednostavno ona kao pojava na sceni nije zanimljiva i nema harizmu,dakle da joj daju pesmu Švedske od ove godine,ili jos bolje od prošle godine Kornelijinu pesmu,niko ne bi primetio tu pesmu,nije scenična nikako ni harizmatična i tu se svaka polemika o Zejni i evrovziji završava.Ma ima Zayna energiju nego koreografija je jednostavno loša, ko da su ih spremale Harmonija disonance