Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Don't close the windows
I want to see you
My flower from the east
Hey, habibi...

Zamišljam Princa na engleskom u Liverpulu, i osećam transfer blama..

Nisu izvodili SENHIT feat. FloRida sinoć u onom intervalu, ZAMERAM... 😌
Sledeće godine obavezno:

309ouPp.gif

c6rnUMW.gif

Pogledao sam opet Zejnu i žao mi je ali ona meni jednostavno nema energiju za izvođenje ovakve pesme na sceni 🤷‍♂️
Ima, devojka je sama pevala bez ikakvih pratećih... :) Uzimajući to u obzir ovo je više nego dobro..

Mislim pored Luke, Rumba mi je bila jedina pesma koju sam slušao, ali nisam stekao utisak da je Zejna sposobna da proda to na sceni, pa neka joj i glas boga samog, nije za Rumbu

Ma ima Zayna energiju nego koreografija je jednostavno loša, ko da su ih spremale Harmonija disonance

• Like
Reactions: FFM
Znači zbog ovoga sam otvorio Blic portal nakon 100 godina
Get Out Omg GIF by Get Out Movie
Cant Unsee Reaction GIF by moodman

Sada kreće takmičenje ko će ispasti najgore dno u komentarisanju. Nije samo Blic, sličan otrov bljuje i Nova, ali izgleda da se gastonomski stručnjak Pero malo pritajio i nije se potpisivao na tekstove o Klanščeku koje su forsirali.

Imam utisak da bi posle onog njegovog blamiranja sa Z stočićima dobio po nosiću od Olivere i Duške, ukoliko bi im se opet zamerio.

Ma ima Zayna energiju nego koreografija je jednostavno loša, ko da su ih spremale Harmonija disonance
Smatram da je kod nje manji problem čak i energija ili ples,jer je kaže i trenirala dugo ples i to više različitih,već jednostavno ona kao pojava na sceni nije zanimljiva i nema harizmu,dakle da joj daju pesmu Švedske od ove godine,ili jos bolje od prošle godine Kornelijinu pesmu,niko ne bi primetio tu pesmu,nije scenična nikako ni harizmatična i tu se svaka polemika o Zejni i evrovziji završava.

Back