Ama šta je s mozgovima ljudi ove godine pa najbolji bop performeri ispadoše u polufinalima?!

E Ivona out, hello, o čemu se ovdje radi?!
Za Angellinu hajde i mogu nekako da svarim jer je možda prečudno izgledala na sceni plus vokalno nije bila ponajbolja i pomalo drvenasta, Savo nema harizmu za tu vrstu pjesama iako je sve odradio kako treba ali Ivona koja je briljirala u svakom mogućem segmentu da flopne, wtf?!
Meni je sama pjesma u audio verziji bila top a ona ju je onim premoćnim i preefektnim vizuelno-scenskim performansom podigla na znatno veći nivo, po meni jedan od najprofesionalnijih (ako ne i najbolji) naših nastupa sa evrovizijskih izbora ikada plus je vokalno sašila, ako sam za ikoga mislio da je siguran finalista to je ona i na kraju šipak!
Nije me nešto šokiralo ispadanje Egreta jer je nastup bio previše basic i neinovativan, plus mi i sam kao persona djeluje prilično nezainteresovano ali da je zaslužio finale više od mnogih drugih, itekako jeste.
Očekivan mi je prolazak Zejne iako nimalo nisam impresioniran onim što nam je servirala, bukvalno mi sve vrišti na 2005-u i neki od upokojenih Grandovih festivala, Uraganke k'o da su došle sa srednjoškolskih karaoka ali su solidno iznijele pjesmu koreografijom i pjevanjem tako da sam zadovoljan kako je moglo biti (pobjedi naravno neće ni prismrditi ali neko od 5. do 10. mjesta je realno).
U finalu znači imaćemo samo 3 solo ženska izvođača - kantri Nađu, rok Nadiu i rumba bum Zejnu dok je broj muškaraca znatno veći, prošle godine se prilično razlikovala situacija jer je od muških samo Lukas bio čini mi se a žena na pretek.