Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Fradzle stvarno zasluzile finale, okej mi je ta njihova energija i pojava, za svakog ponesto
Тачно тако, што је ова РТС Оливија за клинце, Фрајле су за кориснике геронтолошког центра.

Nakon ovog PF-a mogu samo reći da mi je žao što Ivona i Anđela nisu prošle. Devojke su dale sve od sebe.
Hurricane 2.0 su bile dobre, barem koliko je to moguće sa ovako lošim konceptom. Dzipsii je odličan performer i dobar čovek, očekujem jaču pesmu sledeće godine. Zejna je bila najbolja večeras.

Jel imate glavnog favorita trenutno? Na ana.rs smo bili baš zbunjeni od sinoć, ali nam je ipak Luke Black na prvom mestu.

Ne razumem preveliko razočaranje i pozive na vraćanje internog izbora. Ja mislim da Egret ima fantastičnu pesmu, najbolju u večerašnjoj konkurenciji (muzika, tekst, tema - po mom ukusu malo remek-delo), ali ni ja nisam glasao večeras za njega.
Kod mene je razlog bio Dzipsii. Bio je magičan. Zasenio sve večeras i pokupio sve moje (naše) glasove.
Užasno mi je drago što je ušao u finale.

Predivno je izgledalo :love: Možda bih za nijansu ublažio raznobojnost, ali nastup je imao svoju priču i to na inovativan način.

Ama šta je s mozgovima ljudi ove godine pa najbolji bop performeri ispadoše u polufinalima?! o_O
E Ivona out, hello, o čemu se ovdje radi?!
Za Angellinu hajde i mogu nekako da svarim jer je možda prečudno izgledala na sceni plus vokalno nije bila ponajbolja i pomalo drvenasta, Savo nema harizmu za tu vrstu pjesama iako je sve odradio kako treba ali Ivona koja je briljirala u svakom mogućem segmentu da flopne, wtf?!
Meni je sama pjesma u audio verziji bila top a ona ju je onim premoćnim i preefektnim vizuelno-scenskim performansom podigla na znatno veći nivo, po meni jedan od najprofesionalnijih (ako ne i najbolji) naših nastupa sa evrovizijskih izbora ikada plus je vokalno sašila, ako sam za ikoga mislio da je siguran finalista to je ona i na kraju šipak!
Nije me nešto šokiralo ispadanje Egreta jer je nastup bio previše basic i neinovativan, plus mi i sam kao persona djeluje prilično nezainteresovano ali da je zaslužio finale više od mnogih drugih, itekako jeste.
Očekivan mi je prolazak Zejne iako nimalo nisam impresioniran onim što nam je servirala, bukvalno mi sve vrišti na 2005-u i neki od upokojenih Grandovih festivala, Uraganke k'o da su došle sa srednjoškolskih karaoka ali su solidno iznijele pjesmu koreografijom i pjevanjem tako da sam zadovoljan kako je moglo biti (pobjedi naravno neće ni prismrditi ali neko od 5. do 10. mjesta je realno).
U finalu znači imaćemo samo 3 solo ženska izvođača - kantri Nađu, rok Nadiu i rumba bum Zejnu dok je broj muškaraca znatno veći, prošle godine se prilično razlikovala situacija jer je od muških samo Lukas bio čini mi se a žena na pretek.

Duo Grand prosao, bljak.

Nove Triraganke prosle, bljak.

Ivona ispala, bljak.

Celokupni utisak veceri (ajde osim Zejne, Frajli i mozda Dzipsija): bljak.

Ja sam pogledao 20x za redom i jos me vuce da pustim opet :ROFLMAO:
Jeste jako čudno i u ime toga je mogao proći,baš bi se pričalo o tom nastupu,posebno(ne daj Bože) da je pobedio Egor i predstavljao nas na evrovziji.
Medjutim imam ja plan za tog lika,ovaj nastup i jos kada bi covek uradio ovakav isti spot,ovo bi idealno bilo i muzika i kao spot za najavu i đpicu nekog horora da odradi bukvalno se film horor moze snimiti od ovoga.
Neko "Sveto mesto" fazon..
Baš ima tu jezivu,ali i mračnu tematiku,jeste krindž i jezivo,ali se potrudio oko nastupa baš.

Drugo polufinale je stvarno bilo dosadno. Najbolja definitivno Zejna, iako je to trebalo još energičnije, i Džipsi. Frajle su sve profesionalno odradile kako treba i drago mi je da su u finalu. Uraganke sasvim solidne.

Filari je bio za Bogu plakat, možda i najlošiji nastup ukupno, ono je stvarno bio vokalno vizuelni niskobudžetni horor film. Egora bolje da ne komentarišem. Razočaranje večeri Egret koji je delovao pogubljeno.

Zuta rasa ne postoji, ali bih da te forumski tatko banuje na keca kad njemu dodje zhuta minuta.
Ti i još dva tri lika ste smorili Boga oca svojim kuknjavama ovih dana na ovoj temi. Šta si ti sebi umislio,da si Staljin pa neko svoje komentare treba slati tebi na proveru i odobrenje. Opusti se

Mrzelo me sinoć da pišem detaljno.
Koliko mi je recap bio loš, na kraju celekopuno pf i nije bilo tako loše.
Zadovoljan sam Zejnom, zvučala mnogo bolje nego u recapu. Trebalo je malo energičnije, ali dobro, vidim da daje svoj maksimum u ovom trenutku. Tako da ostajem u #timzejna.
Hurricane su zapravo bile jako dobre i što se tiče pevanja i što se tiče scenskog pokreta, a nisu ni bez harizme. Najveći minus je onaj užas od odeće i frizure koji skreće pažnju sa svega ostalog. Ali kapiram da ih niko ništa nije pitao.
Frajle su prošle na ime, ali i neka su. Nastup jeste bio mess, ali one su otpevale tu pesmu bez greške. Dobre su za raznovrsnost.
Meni se Egret dopao sinoć i sa tim minimalističkim nastupom i apsolutnim odsustvom harizme. Ali znao sam da će biti teško da prođe u finale.
Duo Grand jeste kičast, ali meni je to na neki uvrnuti način bilo zabavno.
Fillari i Dzipsi su bili bolji nego što sam očekivao, ali pesme su mi i dalje me-me-me-meh.
Ivona je imala odličan nastup, baš je bila sigurna na sceni i pevala je sjajno. Ali pesma i dalje bleda. Izgleda ne može da potrefi i nastup i pesmu u istoj godini.

Eegor je nešto najjezivije što se ikad desilo na našem NF. Izgleda kao neki uvrnuti perverznjak koji vreba decu oko školskog dvorišta. Nema šanse da taj nastup ikada više pogledam.

Od nastupa iz prvog polufinala u trendingu za muziku redom: Luka, Princ, rekapitulacija i Baloš.
talk-in%C3%AAs.gif

U opštem trendingu samo Luka.

Iz drugog još čekamo ko će gde će kad će, ali iskr dabogda ne ušao niko lol

Back