Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

1. Luke Black

2. Filip Baloš
3. Boris Subotić
4. Dzipsii

5. Zejna

Napominjem da je ovo po mom ličnom ukusu i senzibilitetu, ako ne razmatram potencijal.
Za potencijal bi bilo verovatno neke rotacije kod 2 3 i 4 ali mrzi me o tome da razmišljam.

Moj lični top 3:

1. Luke
2. Nađa
3. Filip

Moj top 3 što se tiče toga ko treba na ESC:

1. Luke
2. Zejna
3. Filip

Hurricane užas, koliko su svi pisali da su delovale bolje od prve postave moram da kažem da im je energija bila u minusu, a koreografija minimalna i vrlo statična.

Prinčeva pesma mi se zapravo sviđa, ali ne želim ga, u ovakvom polufinalu sa njim teško možemo da se nadamo finalu.

Složio bih se sa Stoletom i oko Džipsija. On je super performer, ali pesma je previše slaba da bi se sa njom sad rizikovalo.

Nadam se samo da u ovako neizvjesnom finalu nece sve pokvariti neko jednoumlje zirija.
Bilo bi providno. Pogotovo sad kad nema jasnog favorita.

Ako im se bas poklope ukusi kod 12ica, onda ok. Koliko je to realno? 😁

Nadam se samo da u ovako neizvjesnom finalu nece sve pokvariti neko jednoumlje zirija.
Bilo bi providno. Pogotovo sad kad nema jasnog favorita.

Ako im se bas poklope ukusi kod 12ica, onda ok. Koliko je to realno? 😁

Pa skoro uvek je žiri relativno jednouman ako se ne varam, biće jedno ili plafon dvoje da talasaju radi reda i to je to.
Koga god da izglasaju, moraće da imaju neki vrlo većinski konsenzus da bi to pred narodom opravdali.
Ali mislim da nije uopšte toliko neizvesno finale, samo je festival napredovao s ponudom.

Što bi bilo interesantno da dođu večeras voditelji i kažu da žiri i televote odvajaju , pa da bude kao na Fik-u :ROFLMAO: Televote uzme Luka i ode na esc, a pobednik festivala Zayna ili Dzipsii :ROFLMAO:

Pa skoro uvek je žiri relativno jednouman ako se ne varam, biće jedno ili plafon dvoje da talasaju radi reda i to je to.
Koga god da izglasaju, moraće da imaju neki vrlo većinski konsenzus da bi to pred narodom opravdali.
Ali mislim da nije uopšte toliko neizvesno finale, samo je festival napredovao s ponudom.

Ne bih se slozio da je napredovao. Nikad slabiji kvalitet pjesama.

Ako bude opet ugl slicno glasanje zirija, ubice draz neizvjesnosti i otvorice pandorinu kutiju sumnji u regularnost i korupciju rtsa.

Angellina u trendingu be like: :cry:
Awkward The Simpsons GIF

Vidim skacu deonice Dzipsiju, nikad ga nisam nesto gledao kao favorita pa mi je iznenadjenje. Bio bi zanimljiviji kao predstavnik od Luke u medijskom smislu. Rezultatski nemam ideju.

Ja ostajem pri svom prvom utisku, a to je da (po meni) najbolji paket i pesmu za Liverpul ima Luke Black. Nastup za ESC će svakako morati da se budži, osveži i dorađuje, ali verujem da sa njim imamo odlične tj. najbolje šanse za neko zapaženije mesto.

Ukoliko formula 3 i 2 su 6 i 8 je 12 propadne, onda se uopšte ne bih bunio da pošaljemo Baloša, ili Zejnu. Dopadaju mi se pesme, Filipov nastup naročito, a dopada mi se energija koju donose i ubeđen sam da bi, uz dorade, i oni bili odlična alternativa.

Prva trojka je ujedno bio moj top na forumskom glasanju, ali bih dodao i Dzipsiija koji me je, iako ne volim pesmu, oduševio i pokazao kako izgleda kada je neko rođen za scenu.

Kad pobedi ovaj pod brojem 1.
Najviše mi je žao Borisa Subotića i što je izvukao najnesrećniji broj nastupa na ESC-a uopšte. Mislim da mu je ranim nastupom gotovo svaka šansa ako je imao uopšte, uništena. Dečko me je oduševio preksinoć(nastup, vokal, moćna balada)a inače sam po objavi spiska bio u fazonu da li ste ludi kad u njemu vidite bilo kakav potencijal. Demantovao me je i srećan sam zbog toga što mogu i javno da kažem to.
Bio sam svestan njegovog vokala ali mi je bio bezličan nekako. On mi je otkrovenje. Na ovom izboru jedino kod njega, možda i zbog same strukture pesme, osećam koliko emocije unosi u samu pesmu i nastup.
To je za mene jedina prava power balada ove godine koja je ,,presvučena" modernom produkcijom. Šteta kažem zbog broja i zato što publika ovo neće podržati glasovima ali mislim da će žiri dobro odreagovati. Kapa dole ovog momku. 🙏👍

Neću moći gledat danas navečer finale, jer imam obiteljskih obaveza, slavlja itd, pa da samo još jednom zaželim sreću mom prvom, a i jedinom favoritu Filipu Balošu, daleko najbolja pjesma na izboru, dečko zaslužuje sve najbolje ikad.
Što se tiče rezultata očekujem pobjedu Luke Blacka.

@Bebi drmni opet za mene barem 3 glasa za Baloša, častim te sa magičnim gljivama

Back