Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

STATISTIKA - FINALISTI PZE 2023 - LIVE PERFORMANCES (presek u 11:30)
[TABLE=full]
[TR]
[TH]Izvođač[/TH]
[TH]Broj pregleda[/TH]
[TH]Lajkovi[/TH]
[TH]Dislajkovi[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD]Luke Black[/TD]
[TD]226.180[/TD]
[TD]4.800[/TD]
[TD]662[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Princ[/TD]
[TD]152.228[/TD]
[TD]2.400[/TD]
[TD]209[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hurricane[/TD]
[TD]143.534[/TD]
[TD]2.500[/TD]
[TD]963[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zejna[/TD]
[TD]106.613[/TD]
[TD]2.800[/TD]
[TD]260[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dzipsii +2[/TD]
[TD]80.365[/TD]
[TD]1.800[/TD]
[TD]326[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Filip Baloš[/TD]
[TD]78.566[/TD]
[TD]2.400[/TD]
[TD]78[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Stefan Shy[/TD]
[TD]76.766[/TD]
[TD]2.200[/TD]
[TD]156[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]CHEGI[/TD]
[TD]49.962[/TD]
[TD]292[/TD]
[TD]6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Grand Duo +1[/TD]
[TD]46.755[/TD]
[TD]1.000[/TD]
[TD]976[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nađa[/TD]
[TD]39.368[/TD]
[TD]1.300[/TD]
[TD]104[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Filarri +1[/TD]
[TD]38.055[/TD]
[TD]543[/TD]
[TD]216[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Boris Subotić[/TD]
[TD]27.444[/TD]
[TD]764[/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nadia[/TD]
[TD]27.301[/TD]
[TD]368[/TD]
[TD]352[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Frajle[/TD]
[TD]22.810[/TD]
[TD]473[/TD]
[TD]80[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GIFT +1[/TD]
[TD]13.425[/TD]
[TD]234[/TD]
[TD]155[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Empathy Soul Project[/TD]
[TD]11.700[/TD]
[TD]218[/TD]
[TD]42[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TRENDING:
SRBIJA:
Opšti:
Luke Black: 12. mesto (-2)
Muzika:
Luke Black: 5. mesto (+2)
NEW: Zejna: 11. mesto
Princ: 12. mesto (+9)
Filip Baloš: 21. mesto (+6)
Stefan Shy: 24. mesto (+6)
BOSNA:
Muzika:
Luke Black: 26. mesto
Zejna: 28. mesto
HRVATSKA:
Opšti:
Luke Black: 13. mesto
Muzika:
Luke Black: 11. mesto
CRNA GORA:
Opšti:
Hurricane: 16. mesto
Muzika:
Luke Black: 23. mesto
Zapažanja: Luke Black i dalje apsolutno vodi kad je reč o pregledima i lajkovima, sledeći na tabeli ima čak 70.000 pregleda manje i 2.400 lajkova manje. Najveći skok na tabeli je zabeležio Dzipsii, a sem njega su se na tabeli popeli i Grand Duo, Filarri i GIFT. Što se trendinga tiče, kod nas je Zejna uspela da se progura i to odmah na 11. poziciju. Luke Black je jedini finalista koji se nalazi u nekom trendingu u svim državama srpsko-hrvatskog govornog područja.

Moj licni top 3 za veceras :
- Luke Black, naravno
- Niko, Dzipsii i Filip slobodno za PZE24 ❤️

Zejna vokalno pokidala sve, ali mi pesma i dalje ne lezi. Bili smo vec tu i ne zelim da se vracamo unazad. Princ-u, posle one njegove izjave, zelim prijatno zadnje mesto pa neka place sa Savom i Zoe ❤️

Ako ne pobedi Luka, može Dzipsi. Ako ne on, može Filip. A ako ne on, može Zejna. Ostalo ne može.
Ma sve može,ako je neko pokazao da sve(ili makar skoro sve) može da se pošalje na Eurosongu to smo mi.
Različiti žanrovi,jezici,nastupi..
Ostalo je jos da probamo 3-4 fazona od samostalnosti na ESC i onda mozemo reći sve smo ispucali..

Iz sveg srca zelim flop Dua Grand.
Takođe, ali se ne može zanemariti utacaj granda .. Saša je ovu pesmu kupio pre 11/12 godina, a sada poklonio ovima, tako da ne verujem da će sedeti skrštenih ruku i stvar prepustiti sudbini xD

Pošto sam uboga sirotinja neću glasati, tako da ko hoće da glasa u moje ime neka šalje za Baloša.

Kontam da će nam rezultati TVT-a biti otprilike ovako:

12 - Harikejn - to je sigurno, verovatno duplo više glasova od 2. mesta
10 - Svadba ili Kavga - zvuči blisko narodu
8 - Luke Black - čudan nastup, favorit na neviđeno
7 - Zaynna - nedovoljno upečatljiva
6 - Duo Grand - narodnjacko umetnicki
5 - Baloš - nedovoljno poznat
4 - Princ - zbog bicepsa
3 - Frajle - pristoyna srbija je def za njih
2 - Devojka tvog decka - ova deca nam uvek zavrse visoko u TVTu, tako da moguće i više
1 - Gypsy - spada u grupu ugroženih po svim osnovama

Takođe, ali se ne može zanemariti utacaj granda .. Saša je ovu pesmu kupio pre 11/12 godina, a sada poklonio ovima, tako da ne verujem da će sedeti skrštenih ruku i stvar prepustiti sudbini xD
Ali se ne može zanemariti ni uticaj RTS-a, sumnjam da im je u interesu da ulaze u dil sa Sašom. Odlazak Duo Granda u Liverpul verovatno znači i ispadanje u polufinalu, a sporedno i urušavanje reputacije nacionalnog izbora koja je građena u zadnjih par godina.

Srušiti sve što je rađeno da bi Saša Popović dobio svojih par minuta mi ne zvuči kao nešto što je RTS spreman da uradi, pa makar Sale doneo kofer pun deviza u Takovsku.

Šta ako je 12 tvt + 0 žiri iz prvog polufinala... Stefan Stidni

Ipak ima IDJ iza sebe, oni su ga baš jako ispromovisali preko društvenih mreža, a i relevantan je još uvek iz IDJ Show-a, ovo mu dođe kao nastavak te priče.

S druge strane 0 od žirija za onaj smotani performans (iako kontam da to kod nekih ljudi prolazi) je realistično.

Pošto sam uboga sirotinja neću glasati, tako da ko hoće da glasa u moje ime neka šalje za Baloša.

Kontam da će nam rezultati TVT-a biti otprilike ovako:

12 - Harikejn - to je sigurno, verovatno duplo više glasova od 2. mesta
10 - Svadba ili Kavga - zvuči blisko narodu
8 - Luke Black - čudan nastup, favorit na neviđeno
7 - Zaynna - nedovoljno upečatljiva
6 - Duo Grand - narodnjacko umetnicki
5 - Baloš - nedovoljno poznat
4 - Princ - zbog bicepsa
3 - Frajle - pristoyna srbija je def za njih
2 - Devojka tvog decka - ova deca nam uvek zavrse visoko u TVTu, tako da moguće i više
1 - Gypsy - spada u grupu ugroženih po svim osnovama
Ovo je verovatno najrealnija prognoza tvt do sad.

Ne mislim uopšte da će grand pobediti, a takođe mislim da će i od žirija imati 0 .. samo mnogo se potcenjuje naš ,,običan" narod. Moja baba koja nema pojma ni šta je evrovizija a ni ko se takmiči već zna da(citiraću) ,, evo Saša šalje neka dva dobra momka da idu za Srbiju da pevaju negde, da nas predstavljaju" 😅 .. moja baba a i druge babe svakako neće večeras glasati, ali vidim da osvajaju 7 poena lagano od tvt, i da će debelo naškoditi onome ko bude imao 6 poena od publike

MOJE PREDIKCIJE TVT:
12 Zejna - poslednja nastupa, prihvatljiva za sve socijalne kategorije. Sumnjam da twink može da dobije tvt.
10 Luke Black - hajp
8 Princ - zvuči narodski, dobro se kotira u trendingu
7 Dzipsii - poprimio podršku nekih bitnijih lica, što će znatno uticati na glasanje ljudi
6 Hurricane - ime
5 Baloš - hajp
4 Stefan Stidni - IDJ veze
3 CHEGI - narodska pesma
2 Duo Grand - Grand veze
1 Boris / Gift / Filarri

Meni Saša Popović deluje kao skroz korektan lik, tako da sumnjam da će pokretati neku glasačku mašineriju.
Ako to nije radio za Zorju i Svilara koji su bili među favoritima, neće ni sada. A čak i da zaista uzmu televoting, od žirija neće dobiti više od 2 poena ni u kom slučaju.

Back