Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Živa nisam od nervoze, još od srede kada me je oduševio Lukin nastup :LOL:
U tom smislu jedva čekam da prođe finale, da opet profunkcionišem normalno :LOL:

Elem, zato sam sastavila svoju Silver Lining listu, za svaki slučaj:

1. Konstraktina muzička deca:
Luka je prvi put u životu ušao u trending, a Filip i Džipsi su pokazali da su zvezde.

2. PZE je postao brend koji sam stvara svoje zvezde, a dovoljno je praćen od strane internacionalnih fanova da bilo kom pobedniku da neki mali hajp pred sam ESC

3. PZE je postao platforma za romske i LGBT izvođače, što je možda u nekom širem društvenom kontekstu i najznačajniji rezultat ovogodišnjeg festivala

Meni ubedljivo,ali ubedljivo kao najgora osoba PZE23 deluje Filari,možda grešim,ali njemu nekako na licu kada ga vidiš piše: "Ja sam nevidjena i velika zvezda,a vi ste samo mali obični smrtnici!

Njegov level attention whoreinga mozes mentalno izneti samo ako si delulu. Nije lako biti karly fema zeljna paznje u relativno zatucanoj sredini.

Princ za naše numere na ESC:

vesna-rivas.gif

Evo sad slušam i Luku i Filipa i ne znam da li ću moći da se odlučim za koga da glasam. Čak i Dzipsii mi izgleda kao neko za koga bih mogao da pošaljem koji glas.

plašim se računa za mart za telefon.

• Haha
Reactions: Mrm
Meni ubedljivo,ali ubedljivo kao najgora osoba PZE23 deluje Filari,možda grešim,ali njemu nekako na licu kada ga vidiš piše: "Ja sam nevidjena i velika zvezda,a vi ste samo mali obični smrtnici!

Pa neki tako deluju i svojim komentarima. Iz tastature nekima viri : "Ja sam uvek apsolutno u pravu, jako zanimljiv i popularan u društvu, moje mišljenje je mišljenje svih, a vi ste nezadovoljni sobom pa me želite van foruma".

A zapravo je obrnuto.

Filarri je baš srculence, ali mi pesma nije dovoljno dobra da bih ga podržao. Mislim da bi se i za finale u ovako slaboj konkurenciji borio svim snagama.

Zejni je trebao, sto rece Mrmot, nastup na fazon Melody (spansko nf 09) sa haljinom one Francuskinje 2012. da leti na sve strane, a ona nek se usresredi na ispevavanje. Eurovision-ready.

Meni ima britansku hladnoću Filaret, a deluje i učtivost!

To jeste, Luke i Princ su pokazali svoje karakterne osobine, prvenstveno licemerje. U kontekstu takmičenja, ako to ostavimo po strani, Luke je daleko bolji paket.
Jedino mi se čini da je to kod Luke više bio "kiselo je grožđe" odbrambeni mehanizam, nego čisto licemerje...

Glavni problem sa Filarri-om je nedostatak iskustva. Vidi se da samo razmislja o koracima i pevanju i ne moze da se opusti na sceni i da uziva. Dzipsii sa druge strane je rodjen performer, ali mi pesma ne lezi.

Zar se ne lepe po pravilu flasteri u boji koze preko bradavica kad nosis taj tip kostima :unsure:

Back