Pa sta cemu flasteri… lepo je sto se vide bradaviceZar se ne lepe po pravilu flasteri u boji koze preko bradavica kad nosis taj tip kostima![]()
Pa sta cemu flasteri… lepo je sto se vide bradaviceZar se ne lepe po pravilu flasteri u boji koze preko bradavica kad nosis taj tip kostima![]()
A nekad i zapocinjaleEh, a nekad su bradavice zavrsavale karijere![]()
MamimA nekad i zapocinjale
Opa idemooo u vatri bluda samo s tobom hteo sam da gorimUpdate: i Dzipsii je ušao u trending za muziku, 17. mesto.
Trenutno imamo čak 7 izvođača u trendingu za muziku, od toga 6 finalista i Savu koji je ispao 1. marta.
Zejna 2023 i interno 2024 možeBože koliko gotivim Zejnu znači ako je Srbija ne izabere večeras ima da je izabere neke naredne godine ali neka to bude večeras
Bože koliko gotivim Zejnu znači ako je Srbija ne izabere večeras ima da je izabere neke naredne godine ali neka to bude večeras
Koliko je tebi dobro u zivotuObuci cu moje srecne esc pantalone veceras, u kojima sam bio kada je VM konacno prolsa u finale 2014. godine u nadi da se desi iznenadjujuca pobeda..![]()
Ne zovu ga za dzabe maherka....Kao neko ko prati Luku sto godina mogu da potvrdim da je jako nadmen i delulu i ovo što je sad kao quirky i opušten brat moj u intervjuima je samo gluma.
Bukv. UzasSad na tv-u Dah po Dah od Anđe...i mogu samo reći koliko ona ne zna izabrati esc potencijal