mahinalno
Ekspert
Poky, ja mislim da se ni Egret sam i njegova familija cela nisu ovoliko potresli.
Poky, ja mislim da se ni Egret sam i njegova familija cela nisu ovoliko potresli.
Ispala je ali jesu bili podeljeni kad je ispala i on joj je bio mentor. Onda je bio u LIVE emisijama wildcard i vratila se.Ne znam ja mislim da je ona ispala pre nego sto upala
Nesto kao Mesam?Da li bi vredelo uvesti sistem glasanja kao na Dori, 10 žirija iz različitih gradova (kod nas možda i više jer smo duplo veća zemlja) i proporcionalni glasovi publike?
Ili nešto drugo uvesti?
Ondu su mu ovi iz Empathy soul project drugariIspala je ali jesu bili podeljeni kad je ispala i on joj je bio mentor. Onda je bio u LIVE emisijama wildcard i vratila se.
E, sad znaci botujem za Luku.
Ja moram Pokahontasa da blokiram jer ako vidim još jednu tabelu dobiću potres mozga.
Ne moraju mu biti drugari jer je pesma ocito taj njegov stil, ali to sa Aleksandrom je 100% sukob interesaOndu su mu ovi iz Empathy soul project drugari
Mesam je imao samo glasove žirija, ovde pričamo o Mesam varijanti + proporcionalni glasovi publike.Nesto kao Mesam?
Evo kukaju ljudi na našim portalima kako je Princ trebao ići ,a Luku baš pljuju
Sprdali smo se za Egreta, ali je realno covek skroz bio zasluzio da prodješto volim kako je pišljivih 130 glasova dovoljno da mi uništi ceo vikend![]()
Redni broj ga dokrajcioBoris Subotić 0+0 u finalu
SVE JE TO U REŽIJI ONE ŽUTE OLJE
Borise, turio sam kafu, utješit ćemo!
Pa Princ je najviše bio favorit na portalima, fejsbuku i viberu, tako da me to ne čudi.Evo kukaju ljudi na našim portalima kako je Princ trebao ići ,a Luku baš pljuju