Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Samo ziri da ne sahrani Luku na ESCu. Mora bolji nastup da ima U Liverpulu i da bolje peva.
Mislim da je to odavnoooo jasno i da smo svesni činjenice da kao Srbija idemo već godinama unazad samo i isključivo na glasove publike tj. sa minimalnim bodovima žirija.
Ali Luka je jedini pored Baloša imao tj ima šansu kod ESC publike.
Uživam u pobedi, Bože hvala ti ! 🤗🙏🙏🙏

Juuu Kiki Lesendric je dao 12 onoj Aleksandri Sekluic secam se sto je pevala Tugo. Zena se nije sastavila sa zivotom na sceni. Znaci kome je pala na pamet da tog coveka opet zove u ziri

Da li bi vredelo uvesti sistem glasanja kao na Dori, 10 žirija iz različitih gradova (kod nas možda i više jer smo duplo veća zemlja) i proporcionalni glasovi publike?

Ili nešto drugo uvesti?
ESC/Melfest/Dora/whatever sistem deff
Ovo kad se glasovi žirija i tvt-a pretvaraju 1-12 je tako sretna nova 2006 godina

Kao što ove godine kreće na ESC-u, tako da bude i na nacionalnom izboru. Samo publika glasa u polufinalima. U finalu znatno veći broj članova žirija i rangiranje pesme od 1-16, kao na Evropviziji.

Juuu Kiki Lesendric je dao 12 onoj Aleksandri Sekluic secam se sto je pevala Tugo. Zena se nije sastavila sa zivotom na sceni. Znaci kome je pala na pamet da tog coveka opet zove u ziri
Ne secam se da je on tad bio u ziriju, ali zar joj nije on bio mentor u X Factor?:ROFLMAO:

Ako cemo posteno i iskreno bez lazi, ovakvi rezultati pf I finala daju mnogo mnogo prostora za skroz legitimnu sumnju u RTS i ceo ovaj festival. Sve navodi na zakljucak da su osluskivali sta stranci pa mozda cak i forum ovde misli pa po tome stimovali glasove. Drugo racionalno objasnjenje za ovo nemam. Da ste uzeli dva puta po 5 nasumicnih clanova foruma ovde nema sanse da bi bilo ovakvih odstupanja u glasovima. Cak mi je i tvt nekako "namesten" 🤔

Ako cemo posteno i iskreno bez lazi, ovakvi rezultati pf I finala daju mnogo mnogo prostora za skroz legitimnu sumnju u RTS i ceo ovaj festival. Sve navodi na zakljucak da su osluskivali sta stranci pa mozda cak i forum ovde misli pa po tome stimovali glasove. Drugo racionalno objasnjenje za ovo nemam. Da ste uzeli dva puta po 5 nasumicnih clanova foruma ovde nema sanse da bi bilo ovakvih odstupanja u glasovima. Cak mi je i tvt nekako "namesten" 🤔
Pa to radi i ziri na evroviziji osluskuju fanove

Back