Peace
Ekspert
Lesendric?Filip i Kiki ni boda Luki.
Lesendric?Filip i Kiki ni boda Luki.
Mislim da je to odavnoooo jasno i da smo svesni činjenice da kao Srbija idemo već godinama unazad samo i isključivo na glasove publike tj. sa minimalnim bodovima žirija.Samo ziri da ne sahrani Luku na ESCu. Mora bolji nastup da ima U Liverpulu i da bolje peva.
ESC/Melfest/Dora/whatever sistem deffDa li bi vredelo uvesti sistem glasanja kao na Dori, 10 žirija iz različitih gradova (kod nas možda i više jer smo duplo veća zemlja) i proporcionalni glasovi publike?
Ili nešto drugo uvesti?
I ziri i publika menjali misljenja i bacali karte u polufinalima i finalu, u fazonu Nede UkradenIndigo 12 od zirija, Filari 7 Luke 2 mislim sta je ovo
Ne secam se da je on tad bio u ziriju, ali zar joj nije on bio mentor u X Factor?Juuu Kiki Lesendric je dao 12 onoj Aleksandri Sekluic secam se sto je pevala Tugo. Zena se nije sastavila sa zivotom na sceni. Znaci kome je pala na pamet da tog coveka opet zove u ziri
Ne znam ja mislim da je ona ispala pre nego sto upalaNe secam se da je on tad bio u ziriju, ali zar joj nije on bio mentor u X Factor?![]()
NeDa li je bio isti ziri i u polufinalima?
Ne secam se da je on tad bio u ziriju, ali zar joj nije on bio mentor u X Factor?![]()
Aj pravi ovo za finale molim te, baš da vidimo da li bi situacija bila drugačija?
Pa to radi i ziri na evroviziji osluskuju fanoveAko cemo posteno i iskreno bez lazi, ovakvi rezultati pf I finala daju mnogo mnogo prostora za skroz legitimnu sumnju u RTS i ceo ovaj festival. Sve navodi na zakljucak da su osluskivali sta stranci pa mozda cak i forum ovde misli pa po tome stimovali glasove. Drugo racionalno objasnjenje za ovo nemam. Da ste uzeli dva puta po 5 nasumicnih clanova foruma ovde nema sanse da bi bilo ovakvih odstupanja u glasovima. Cak mi je i tvt nekako "namesten"![]()